Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smolař roku: Švýcar vyhrál v loterii miliony, radoval se z nich jen chvilku

Autor: ČTK - 
25. prosince 2018
12:54

Švýcar Andreas Bürkli byl v předvánoční loterii vylosován jako výherce milionu franků (23 milionů Kč), o výhru ale přišel kvůli technickým problémům. Společnost Swisslos, která loterii pořádá, se omluvila a uvedla, že nového výherce vylosuje po svátcích.

Výherce je losován z bubnu, ve kterém je deset jmen, jež vzešla z předchozího užšího výběru. Podmínkou zařazení do užšího výběru je to, že lidé musejí být dostupní na telefonu. To se ale nyní ve dvou případech nestalo, pořadatelé proto zařadili dva náhradníky a pak ještě jednoho, na seznamu však figurovalo jen devět jmen a Bürkli na něm chyběl.

Po vylosování se moderátoři Bürklimu nedovolali, podle médií ale nebylo jasné, zda režie telefon vůbec vytočila, když na seznamu nebyl.

Společnost Swisslos k chaotickému vývoji dodala, že kvůli technickým potížím se muselo hlasovat ručně a že do bubnu se nedopatřením dostalo 11 jmen. A Bürkli byl právě tím jedenáctým. Podle Swisslos přijal Bürkli zvrat sportovně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dragomira ( 25. prosince 2018 17:39 )

Z. M. R. D. I samej podvod!

agfor ( 25. prosince 2018 16:01 )

To Sportka má jiný podfuk : mají tam prý státního notáře, ale když mají vyplácet výhry, tak jim selže software. Stalo se 13.7.2018.

cocumysvole ( 25. prosince 2018 15:44 )

Co to mají za systém losování? Výběr do užšího výběru je přece jasnej podvod a lumpárna.

offline ( 25. prosince 2018 13:11 )

Tak ne milion, ale něco už by mu měli dát, když už ho takhle zblbli.

Zobrazit celou diskusi