Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přihlásil se výherce dvou miliard! Výhru rozdá rodině a končí v práci

Ilustrační foto
 (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
22. prosince 2018
08:30

Až po šesti týdnech od oznámení výsledků výhry v loterii EuroMillions se k výhře přihlásil britský stavař Andrew Clark (51). V pátek vystoupil na tiskové konferenci, kde přiznal, že nebýt jeho partnerky, tak o výhru, jež činila v přepočtu více než 2 miliardy Kč, málem přišel. Ta mu připomínala, aby zkontroloval tikety, které schovával v autě.

Sám Clark se před novináři žertem označil za „chlapíka, který málem přišel o 2 miliardy“. Otevřeně přiznal, že výhra je do značné míry zásluhou jeho partnerky Trishy, která ho nakonec po dlouhém přesvědčování donutila překontrolovat staré sázkové tikety, které skladoval za stínítkem v autě. Její naléhání prý umocnil fakt, že provozovatel loterie zveřejnil místo, kde byl výherní tiket podán.

„Zní to jako nějaký kouzelný vánoční příběh: muž, co málem přišel o 2 miliardy,“ řekl Clark. „Tyhle Vánoce budou klidné, ale ty další už určitě ne. Trisha a já máme v plánu pronajmout nějakou velkou chalupu nebo hotel, kde se bude moct sejít celá rodina a kde si budou všichni vyprávět, jak za ten rok utratili svůj podíl,“ dodal šťastný výherce, který si už s partnerkou koupil nový dům a plánuje díky získaným financím odejít do předčasného důchodu.

josefvyskoc ( 22. prosince 2018 13:29 )

Ten chlapek blaboli pekny nesmysly ! Asi urcite mu z toho hrablo! Mel by vetsi cast preposlat me na ucet, ja bych s temi penezi umel lepe nalozit a hospodarit ! Bleskova redakce, nemate nejaky kontakt na toho chlapa, ze bych mu to radeji osobne navrhnul ?! Specha to !!

prasatkopepicek ( 22. prosince 2018 08:45 )

Lide, kteri prijdou jednorazove k obrovskym penezum s nimi neumi zachazet jako ti, kteri se k nim postupne dopracovali. No, tak hlavne aby mu z toho nehrablo. A tem kolem nej taky ne.

Zobrazit celou diskusi