Ačkoliv má herečka velkou podporu od lidí, v poslední době jsou slyšet především její kritici. „Doufám, že vypadnou, nijak mě nezaujali a ani ten tanec o ničem nebyl,“ shodovali se na sociálních sítích v průběhu sobotního semifinále diváci. „Katastrofa, já už ani nevím, jaktože tam stále jsou?!“ Další ohlasy pak zmiňovali, že se jednalo o nejslabší výkon večera, a hodnotili Pavlu jako těžkopádnou či dokonce jako „absolutní dřevo“.

„Jakože na svoje tělesné proporce úžasný skvělý nádherný, ale v porovnání s ostatními prostě ne,“ vztekali se ti, kdo by ve finále jistě raději viděli půvabnou Veroniku Arichtevu(32) a Michala Necpála (31). „Jako super, že korpulentní starší žena jde do TANEČNÍ soutěže, ale do finále fakt nepatří.“

Množily se též názory, že hlasy Tomicové posílaly především dámy s poněkud silnější postavou, které se v ní tak trochu viděly. „No jo, vrstevnice paní Tomicové a ženy kyprých tvarů vyjádřily svůj názor. O tanci to vskutku není, protože nikdo, kdo má pět pohromadě a hodnotí tanec, nemůže poslat Tomicovou do finále místo Arichtevy nebo Svobody,“ vztekala se například jedna mladá divačka.

Další komentátor v internetové diskuzi zašel ještě dál, když napsal: „Já nevím, co všichni máte, vždyť kde jinde uvidíte tančit hrocha či slona?“ Někdo pak také podotkl, že u Pavly se nehodnotí tanec, ale energie. „To je pak ale sledovanost blbé Ulice,“ narážel na její slavnou roli kadeřnice Simony v nekonečném nováckém seriálu.

Samozřejmě fanoušci ale Tomicovou bránili jako lvy a koneckonců ji do finále poslali i na truc porotě, která sice obvykle nešetřila nad energií herečky superlativy, tentokrát nadšená nebyla. „Čekal jsem víc, i když možná od vás čekáme až moc,“ řekli jí po sambě končící originální zvedačkou a ani po tangu to nebylo o nic lepší.

„Chtělo by to více tanga, pro mě jako pro tanečníka, aspoň o tři kroky víc,“ posteskl si Zdeněk Chlopčík (61). „Oni mě chtěj dneska vidět potřetí,“ dělala si z toho legraci Pavla a diváci její humor a nadhled ocenili. I když podle poroty by skončila čtvrtá, hlasy ji vyhoupli mezi první dva páry, které postoupily rovnou do finále.

VIDEO: Tomicová ze StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení!

Video
Video se připravuje ...

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! Luboš Procházka, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
141 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva