Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opavský senátor Plaček (†53) zemřel. Šéf Senátu Štěch přidal dojemná slova

Autor: ČTK, kal - 
2. srpna 2018
20:40

Ve věku 53 let zemřel opavský senátor a ředitel Ústavu sociální péče pro tělesně postižené Vladimír Plaček (ČSSD). Letos chtěl obhájit mandát.

„Obdržel jsem velmi smutnou zprávu o úmrtí mého milého kolegy, senátora Vladimíra Plačka. Skonal dnes náhle ve věku pouhých 53 let. Jsem zarmoucem odchodem tak mladého člověka,“ uvedl šéf Senátu Milan Štěch.

„Vladimír byl velmi kvalitním zástupcem Opavska v horní komoře parlamentu a byl znám jako usilovný bojovník za lepší podmínky pro život nemocných, postižených a jinak znevýhodněných lidí. Trpělivě přinášel návrhy zákonů, které vycházely z jeho dlouholeté praxe - a tak to má být. Budu na něj vzpomínat jako na srdečného, poctivého a pracovitého člověka. Upřímnou soustrast rodině a blízkým,“ dodal Štěch.

Doporučujeme
hejhej ( 3. srpna 2018 16:35 )

Senátor a do své smrti i ředitel rehabilitačníhi ústavu v Hrabyni zemřel mladý. Soustrast rodině. A není to střed zájmů brát nehorázný plat senátora a zároveň zastávat stávající post ???? Proto se tak hrnou do senátu. Pár krát v roce senát zasedá, nic v podstatě neřeší, ale platy jsou nehorázné !!!!!

berlin71 ( 3. srpna 2018 11:55 )

berlin71 ( 3. srpna 2018 09:49 )

flora:Ku..ndo tim ze me urazis nezmenis fakta . Muzes se treba z toho udelat ale znacku hakoveho krize si z cela cesi nevymazete

berlin71 ( 3. srpna 2018 07:24 )

tenco:Ne jejsem rasistata chrapoune jen casto zde ctu nazory takovich chudaku na dusi jako jsi ty . Hold cesi jsou rasisticky narod . Chrapoune jak bist to nazval jinak nez rasismem kdyz dve deti zbytecne museli umrit . Matka prosila o pomoc . Cesi se ji vysmali nebo ji ignorovali jen pro to ze je vetnamka . Tak mlc a nepis mi jakej ja jsem rasista!

berlin71 ( 3. srpna 2018 07:01 )

Cesi co jste to za narod ignorantu a rasistu ? K clanku děsivá svědectví z jezera Lhota, kde utonuly dvě děti (†7). Blesk moznost rodine vyjadrit uprimnou soustrast a pochopeni radeji ani neumoznil . Diskutuje se zde kde jaka cuchta vyvalila svoje nahe telo ale k tak vazne udalosti ctenar nema moznost se vyjadrit . Rodine utonutych deti vyjadruji svou hlubokou soustrast a zaroven preji hodne sil se vyrovnat s tak smutnym zivotnim nestestim. Vy cesi jste opravdu narod zli a zakerny . Vase nenavyst k mensinam a jinym rasam vas zere zevnitr. Obouvate se do Romu jaci oni jsou kriminalni zivly ale co vy provadite je pro vas vzdy omluvitelne co nestoji ani za rec . Stydte se !!!.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa