LEGOLAND Deutschland: LEGO svět jako na dlani!

Z podvodního světa, který doplňují figurky lego, budou nadšené nejen děti ale i vy
Autor: Foto CK
Německý Legoland se rozprostírá u bavorského Günzburgu a je velký jako 26 fotbalových hřišť. Najdete tu přes 50 atrakcí, továrnu na výrobu LEGO® a modely z 55 milionů kostiček. Raritou je podvodní svět s žraloky a rejnoky nebo expedice v džungli. V jednotlivých tematických oblastech zažijete dobrodružství pirátů, rytířů, najdete tu 4D kino, Říši faraonů a taky unikátní MINILAND, kde jsou vystavěna nejznámější města Evropy v měřítku 1:20.

* Vyzkoušejte: Horskou dráhu, která jede rychlostí 60 kilometrů za hodinu, 12 metrový vodopád nebo setkání s ohnivým drakem.

* Cena pro 4 člennou rodinu: od 6 767 Kč

* Ubytování: Legoland Feriendorf ***

* Vlastní doprava, 2 dospělí + 2 děti do 11 let,1 noc se snídaní, dvoudenní vstupenky do zábavního parku

EUROPA-PARK: Zážitky plné adrenalinu!

Na takovouhle jízdu na hoské dráze v Europarku dlouho nezapomenete...!
Autor: Foto CK
Největší zábavní park Německa na rozloze 85 hektarů nabízí stovku strhujících atrakcí pro celou rodinu. Co na návštěvníky čeká? Třeba vzrušující vodní atrakce, procházka zakletým pohádkovým lesem, rodinná objevná cesta po sopečném ostrově Island nebo plavba na opravdovém voru, z něhož budete poznávat svět divokých pirátů z Batávie. Největším lákadlem je gigantická dřevěná horská dráha, která je 1050 vysoká.

* Vyzkoušejte: Vzrušující jízdu na horské dráze Blue Fire Megacoaster, kde zažijete zrychlení z 0 na 100 km v hodině za 2,5 vteřiny.

* Cena pro 4 člennou rodinu: od 10 608 Kč

* Ubytování: Highway hotel ***

* Vlastní doprava, 2 dospělí+2 děti do 11 let, 1 noc se snídaní, dvoudenní vstupné do parku

Heide Park Resort: Ráj pro piráty z Karibiku!

Piráti z Karibiku zakotvili v Heide Par Resort v Německu
Autor: Foto CK
Patří mezi nejstarší a zároveň nejkrásnější parky v Německu. Nachází se nedaleko přístavního města Hamburk a možná i proto je celý laděný do atmosféry námořníků a pirátů. Děti tu můžou bránit poklidnou atmosféru zálivu proti vodním obludám nebo suchozemským krysám. Narazit ale můžete i na podmořskou příšeru Krake a další téměř hororová strašidla. Přespat můžete třeba ve stylovém pirátském hotelu Port Royal.

* Vyzkoušejte: Jízdu na největší horské dřevěné dráze Colossos, která sviští rychlostí 120 km v hodině.

* Cena pro 4 člennou rodinu: od 4 400 Kč

* Ubytování: Hotel Port Royal***

* Vlastní doprava, 2 dospělí+2 děti do 11 let, 1 noc se snídaní, jednodenní vstupenka do parku

Tropical Islands: Exotická dovolená? Autem za pár hodin!

Jen pár hodin autem z Česka a jste v tropickém ráji
Autor: Foto CK
Tenhle park, ve kterém si budete připadat jako na opravdovém tropickém ostrově, leží nedaleko Berlína. Deštný prales s exotickými rostlinami, tropické moře a písečná pláž vám tu navodí atmosféru dovolené po celý rok. Vykoupejte se v laguně Bali s jeskyní a vodopádem, navštivte tropickou vesničku, ale i nákupní bulvár, restaurace a bary.

* Vyzkoušejte: Největší toboganovou věž Německa (27 metrů) nebo přespání ve stanu přímo na pláži.

* Cena pro 4 člennou rodinu: od 5 688 Kč

* Ubytování ve stanu v hale (jako na pláži)

* Vlastní doprava, 2 dospělí + 2 děti do 11 let, 1 noc se snídaní, jednodenní vstup do parku

Poznámka: Uvedené pobyty nabízí Neckermann CK. Do LEGOLAND Deutschland je možno zakoupit i autobusové pobyty. Nabízené ubytování je ve standartních pokojích s manželskou a patrovou postelí, stany jsou s matrací, polštářem a přikrývkou. Uvedené ceny jsou orientační, více na www.ckneckermann.cz.

Kam se ještě vydat za zábavou?

Rakousko: Na ruské kolo do Prateru

Rakouský Prater je mezi Čechy velmi oblíbený a navštěvovaný
Autor: profimedia.cz
Kdo by neznal nejstarší park s atrakcemi na světěs obřím Vídeňským kolem? Další oblíbené atrakce jsou jeskynní pohádková dráha, liliputí železnice nebo Práterská věž, což je řetízkový kolotoč vysoký 117 metrů. Park je celoročně přístupný 24 hodin denně a neplatí se žádné vstupné. Ceny jednotlivých atrakcí jsou od 1,50 do 5 Euro. Hlavní sezóna začíná 15. března.

Dánsko: Legoland je i v Billundu

Zmenšeniny vyrobené ze statisíců kostiček lego vás v Dánsku úchvátí
Autor: Foto CK
Jestli chcete navštívit kolébku všech Legolandů o rozloze 30 fotbalových hřišť, vydejte se do Dánska. Jaká jsou největší lákadla? Třeba sjezd divoké řeky, pirátská loď s pokladem nebo roboti. Celodenní vstupenky pro dospělé se tu pohybují od 980 Kč , děti mají vstup asi za 900 Kč. Vstupné pro čtyřčlennou rodinu vás vyjde asi na 3760 Kč.

Francie: Disneyland Paris je skoro za rohem!

Známé postavičky pobíhají po celém areálu pařížského Disneylandu
Autor: Foto CK
Až do září 2013 tu probíhají oslavy 20. výročí založení. Park se nachází asi 32 km od Paříže a má velikost 120 fotbalových hřišť. Řada atrakcí je zastřešených. Park je rozdělený do 5 tématických zón podle klasických Disney ®příběhů a fascinujících pohádek. Ceny vstupenek: 2 dospělí +2 děti na dva dny i s ubytokolo 13.250 Kč

Fotogalerie
12 fotografií