Film Sám doma 2: Ztracen v New Yorku letos slaví 25. výročí od uvedení do kin. Snímek si za tu dobu získal srdce milionů diváků po celém světě a mnozí si bez něj Vánoce neumí ani představit. V pokračování úspěšného prvního dílu opět září malý rošťák Kevin McCallister (Macaulay Culkin), který se rodičům ztratí tentokrát na letišti a odletí sám do New Yorku. S tátovou kreditní kartou ale nijak neživoří a dokonce se ubytuje v hotelu Plaza, "nejelegantnějším hotelu v New Yorku".

Luxusní hotel Plaza u Central Parku si k příležitosti filmového výročí připravil pro své hosty speciální balíček, který jim umožní užít si New York právě jako Kevin. Pobyt mimo jiné zahrnuje extravagantní zmrzlinový pohár, který vám doručí pokojová služba, i čtyřhodinovou projížďku limuzínou městem. Hosté budou moci navštívit skoro všechna místa, kde byl i dětský filmový hrdina. Pro zapálené fanoušky ale nutno zmínit, že Donalda Trumpa v hotelu s největší pravděpodobností nepotkáte.

Za to ale nejspíš nebudete tak šokovaní jako Kevinův táta, když přišel účet za dobrodružství jeho syna. Zatímco Peter McCallister musel zaplatit 967 dolarů (podle tehdejšího kurzu asi 27 tisíc korun), výroční balíček hotelu Plaza pořídíte už od 895 dolarů (19,5 tisíce). Akce potrvé od 1. prosince 2017 až do konce října 2018.

Fotogalerie
18 fotografií