Soutěž se objevila na stránkách webu Airbnb, který se zaměřuje na ubytování. Tahle nabídka je zcela jistě nejzajímavější, kterou zde můžete najít. Pařížské akvárium spolu s Airbnb vyhlásilo soutěž, díky které budou moci tři šťastlivci a jejich hosté strávit den, resp. noc v podvodní ložnici. Ta je umístěna v desetimetrové hloubce akvária, které pojme až tři miliony litrů vody. Stěny ložnice jsou transparentní a poskytnou 360stupňový výhled.

Na výherce čeká nevšední zážitek v podobě božského ticha a díky transparentním stěnám i možnost výhledu na 35 sousedících žraloků. 

Průvodcem a hostitelem tohoto nevšedního zážitku bude Fred Buyle, fotograf, ochránce přírody a především světový rekordman ve freedivingu. Výherci a jejich hosté se mohou těšit i na soukromou večeři ve společnosti kolem plujících žraloků.

Žraloci patří (snad i neprávem) mezi nejobávanější predátory na světě. S větší pravděpodobností však zemřete při pořizování selfie, než že vás v oceánu napadne žralok. Výherci soutěže tak dostanou šanci dostat se blíž k těmto omračujícím zvířatům, aby mohli ocenit jejich sílu a krásu.

„Díky Airbnb mohli lidé z celého světa vyzkoušet již několik unikátních nabídek ubytování, ať už se jednalo o kabinu lanovky v Alpách, palubu bývalého letadla či vrchol skokanského můstku. Tento zážitek je však naprosto unikátní,“ říká Olivier Grémillon, generální ředitel Airbnb pro oblast EMEA, a dodává: „Ať už žraloky milujete, nebo z nich máte fobii, nebude to pro vás jen nezapomenutelný zážitek, tato zkušenost může zásadně ovlivnit váš vztah k těmto úžasným zvířatům jednou provždy.“

Jak soutěžit?

Zájemci se mohou do soutěže registrovat až do půlnoci 3. dubna. Tři výherci soutěže si budou moci ve dnech 11., 12. a 13. dubna exkluzivně pronajmout pokoj, který je ponořený v desetimetrové hloubce veřejného akvária L'Aquarium de Paris ve Francii.

Soutěž je vhodná i pro mezinárodní zájemce, Airbnb zajistí cestu. Soutěžící musí splňovat podmínky: věk nad 18 let, dobrá zdravotní kondice, váha max. do 190 kg. Více informací o soutěži naleznete na stránkách soutěže zde.

Fotogalerie
10 fotografií