„Betynka se narodila ve středu ráno s váhou 3150 gramů a 50 centimetrů. Ten pocit se nedá slovy popsat. Betynčin tatínek ji přivítal už na porodním sále. Všichni jsme
zdraví a jsme rodina,“ svěřila se novopečená maminka se svými pocity. „Protože kojím, nechtějte po mně víc vyjadřování. Hormonální bouře ze mě udělala přecitlivělého jedince, který má štěstím neustále slzy na krajíčku a přiblblý úsměv,“ prohlásila s humorem sobě vlastním bývalá hvězda seriálové Ordinace a dnes hlavně »blbá« blondýna z Frekvence 1.

Velké riziko

Jen co přestane kojit, půjde opět na sál. Tentokrát konečně dojde na meniskus, který si zranila, když pár měsíců před porodem nešťastně došlápla. „Narkóza je v těhotenství riziková, proto jsme se s lékaři dohodli, že operace přijde na řadu až po kojení,“ svěřila Blesku už dříve Bittnerová. I nadále proto musí používat k pohybu berle nebo vozík. Jinak se porod obešel bez komplikací. „Rodila jsem u Apolináře, operaci vedl fenomenální profesor Pařízek. Moc děkuju za péči. Všichni tam byli fantastičtí,“ nemůže si herečka vynachválit.

Ráz na ráz

Otcem dítěte je Miluščin partner René (45), s nímž žije dva roky. „My jsme se
tak jako sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě, a druhý den jsem otěhotněla! Šlo to ráz na ráz,“ prozradila Bittnerová.

VIDEO: Utrpení těhotné Bittnerové (41): Kvůli miminku skončila na vozíku!

Video
Video se připravuje ...

Utrpení těhotné Bittnerové (41): Kvůli miminku skončila na vozíku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií