Andrea Kerestešová Růžičková se už nemůže dočkat druhého potomka. K malému Tobiášovi už za několik měsíců přibude další dítko, na které se s manželem, hudebníkem Mikolášem Růžičkou (37) velmi těší. Rodina je pro herečku tak moc důležitá, že už teď nepopírá, že u dvou dětí možná neskončí.

„Manžel i já jsme ze 3 sourozenců. Mikoláš ze třech bratrů, já jsem jediná holka. Čím víc dětí, tím větší rodina… A čím větší rodina, tím silnější pouto a síla. Vše ale záleží na zdraví, energii, chuti a podobně… Uvidíme, jak nám to život naservíruje,“ přiznala pro eXtra.cz nastávající dvojnásobná maminka.

Při prvním těhotenství se velmi horlivě spekulovalo o jejích sklonech k alternativní medicíně. A to zvláště v okamžiku, kdy se veřejně přiznala k ochutnání placenty během svých cest po Číně. I když se Andrea netají oblibou v přírodních produktech, co se týče blížícího se porodu, bere ho velmi zodpovědně a nic nehodlá podcenit.

Ani o konzumaci placenty už nejeví zájem. „Nijak o tom neuvažuji. Co se týče porodu, tak mě opustily myšlenky na veškeré alternativní metody. Chci být pod dohledem doktorů, v řádně vybavené nemocnici. Nemám žádný porodní plán, zároveň to neznamená, že nevím, co chci a na co se nastavuji. Jen nechci být fanatikem. Věřím, že se mi povede porodit znovu přirozenou cestou, ale pokud by byly nějaké komplikace, budu plně důvěřovat doktorům. Pokud jde o lidský život, neriskuji. A u porodu jde vždy o životy dva,“ překvapila herečka svým čistě racionálním postojem.

VIDEO: Slovenka Andrea Kerestešová: Po 11 letech žádám o trvalý pobyt v Praze!

Video
Video se připravuje ...

Slovenka Andrea Kerestešová: Po 11 letech žádám o trvalý pobyt v Praze! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií