Boj o jídlo či imunitu nebyl tím nejhorším, s čím má bývalá barmanka Lucie ze seriálu Ordinace spojené natáčení nejdrsnější reality show. O poznání horší bylo, když se vrátila z ostrova a provalilo se, že už je doma. Diváci její vyřazení ze soutěže totiž na platformě Voyo viděli teprve včera, na Novu dorazí až příští týden...

Mezi lidmi

„Jsem člověk, který se živí divadlem, a do divadla chodí lidi. Nemohla jsem si opravdu dovolit další měsíc nepracovat. Velmi mě dostala jedna paní, která mi napsala, proč se neschováváte v Dubaji jako Rachel,“ popsala Jirešová reakce lidí na zjištění, že už není v Dominikánské republice. „Dokonce jsem dostávala zprávy, kde mi lidé přáli nepochopitelně smrt!“ prozradila.

„Mám rodinu, taky dost závazků a opravdu si nemůžu dovolit měsíc nepracovat ani se někde jako schovávat. V televizi to věděli a každý přece ví, že je to předtočené,“ promluvila herečka, když byl její konec v soutěži odvysílán, a mohla tedy k němu konečně promluvit.

Na psychiatrii

Podle informací Blesku dokonce měla sama na začátku televizi upozornit, že může odjet na natáčení jen na určitý čas – a to kvůli dceři Sofii (19), jež se dle svých slov léčila tři měsíce na psychiatrii s anorexií, bulimií a hraniční poruchou osobnosti. „Nemůžu o jejím stavu hovořit. Bylo a je to náročný, protože je to běh na dlouhou trať. Sofiina nemoc byl taky jeden z důvodů, proč jsem do Survivoru šla. Abych získala odstup a sílu tuhle náročnější situaci řešit,“ přiznává smutně herečka, která nenese dceřinu nemoc dobře. „Ale už je to na lepší cestě...“ dodává Jirešová s nadějí v hlase.

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií