Dva roky tvořily pár, podnikaly spolu, a dokonce mluvily o miminku. Ale s tím je konec! Pokerová hráčka, která se před rokem zúčastnila reality show Survivor, a modelka se rozešly. 

Ano, rozešly jsme se. Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem. Poslední tři roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly, co jsme měly. I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila,“ napsala Biasiol na svůj instagramový účet, která loni přiznala, že Báru podváděla. 

Video
Video se připravuje ...

Pokerová hráčka Barbora Mlejnková: Vztah s krásnou Veronikou málem skončil! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Loni v létě jsem poznala někoho, kdo se mi líbil, s kým mi bylo dobře. Celé to trvalo 10 měsíců, kdy já jsem udržovala paralelní vztah s někým dalším,“ přiznala Veronika. I nevěru dokázaly překonat. 

S vyjádřením své ex ovšem pokerová hráčka Mlejnková rozhodně nesouhlasí. „Já jsem čekala, že se buď na něčem domluvíme, nebo že to tam napíše asi trošku upřímněji. Já s tímhle vůbec nesouhlasím, co tam napsala. Za mě to, jak se Verča vyjádřila, není skutečný.“

Fotogalerie
59 fotografií