Zdá se, že přítelkyně Mlejnková a Biasiol sdílí opravdu ohnivý temperament. Po aféře s desetiměsíční nevěrou Veroniky s jakousi Alicí se teď na veřejnost dostala hned dvě videa, která vzbuzují řadu otázek. 

V tom prvním pokerová hráčka a bývalá účastnice reality show Survivor Mlejnková na kohosi rozpáleně křičí: „Ty se mě bojíš? Pojď sem, ne! Ty vole, mně budeš šu*at holku?“ A vzduchem dokonce létaly i facky... 

Čekám omluvu, ty prodejná lesbo!

Mlejnková se posléze ozvala veřejně a tvrdila, že situace byla vyprovokovaná a nastražená. Za vším prý stála její sokyně v lásce Alice Kolarčíková. „Ali, stáhni se, jestli nechceš, ať každý ví, co jsi zač, včetně policie. Čekám velkou omluvu, ty levná prodejná lesbo!“ vzkázala jí Bára veřejně přes instagram a naznačila, že má údajně Kolarčíková problém s drogami. 

Aby toho nebylo málo, slovenský tatér Marek nyní na svém instagramu zveřejnil záznam hádky číslo 2! A rozhodně ani na něm není nouze o ostré výrazy či agresivní výpady... Vedle Mlejnkové je tentokrát vidět i Veronica Biasiol a společně křičí na Alici Kolarčíkovou a její přátele.

Video č. 2

Všechny zúčastněné dámy křičí natolik nepříčetně (a navíc jedna přes druhou), že je jen těžko rozumět tomu, co vlastně říkají. Roli v konfliktu ale zjevně hraje nevyřešená kauza s nevěrou. V jeden moment totiž Veronica v sexy outfitu vypadne proti Alici a křičí: „Přestaň se to do toho s*át, do pí*i, chápeš to, my už jsme spolu a budem, přestaň se do toho je*at, ku*va!“ Do běla rozpálená Mlejnková následně zařve: „Ty feťačko zku*vená, rozbiju ti hlavu!“

Jádrem problému je zřejmě i fakt, že Kolarčíková s Biasiol spávala přímo u Mlejnkové doma v její vlastní posteli. „Šu*áš u mě v posteli! Neumíš koupit hotel?!“ běsní pokerová hráčka. Na celé video se můžete podívat pod článkem.

Video
Video se připravuje ...

Vyhrocená hádka Báry Mlejnkové a Veroniky Biasiol a její bývalé milenky Alice Instagram / @marek_ink_m

Fotogalerie
51 fotografií