Slavný lesbický pár Veronicu Biasiol a Barboru Mlejnkovou aktuálně obestírá mrak skandálu kolem desetiměsíční nevěry ze strany Veronicy. Olej do ohně v neděli přilil ještě vítěz reality show Like House Tadeáš Kuběnka (20), který ve svém podcastu odtajnil nálož pikantních detailů. 

Nedělní útok

Tadeáš je totiž dobrým kamarádem jistého lesbického páru z Ostravy, jehož součástí má být i Veroničina milenka Alice. „Veronica ji deset měsíců tahala za nos, tvrdila jí, že se s Bárou rozejde,“ tvrdí Tadeáš. Veronica přitom celou dobu aféru prezentuje tak, že vlastně ani o nic nešlo. 

Pouhý den po drsné náloži se Biasiol a Mlejnková společně objevily na veřejnosti – zřejmě aby ukázaly, že je opravdu všechno zalité sluncem a krize je zažehnána. Partnerky si společně vyšly na módní přehlídku do uměleckého centra DOX v pražských Holešovicích. 

Trapas s dress codem

Jenomže tady zjevně Veronicu zradily nervy! Dívky trochu podcenily dress code a na akci dorazily ne úplně vhodně oblečené, což zpozorovaly prakticky okamžitě a polily je rozpaky. Nejprve proto nesměle nahlížely dovnitř a zkoumaly, jak jsou vlastně oblečení ostatní. 

Přítomní fotografové je sice uklidňovali, že klidně mohou jít dovnitř, Veronica ale působila silně napjatě a zdálo se, že ji zachvátila úzkost. Najednou vykřikovala, že se dnes fotit nehodlá. „Já nechci být na fotce, dneska ne,“ schovávala se před fotografy. Rozpačitě svolila k několika snímkům po boku své partnerky, hned ale utíkala pryč. Dohady, zda půjdou na přehlídku, nebo ne, trvaly několik minut a bylo přitom zjevné, že mezi partnerkami je silná tenze. 

Psychický kolaps

Veronica vypadala čím dál hůř, a aby se neskácela, sedala si chvílemi raději na obrubník. Podle fotografů Blesku se zdálo, že snad každou chvílí zkolabuje... 

Nakonec vyskočila a dala se na úprk beze slova rozloučení. Bára se jen rozpačitě usmívala a za partnerku se omlouvala. „Tak my se domluvíme a možná se vrátíme, bydlíme kousek,“ zachraňovala situaci a vydala se za rozrušenou přítelkyní. 

Na sítích je všechno růžové

Jak se zdá, sympatické fotbalistce se přece jen podařilo Veronicu uklidnit. Ženy se doma trochu převlékly, Veronica se vydýchala a za chvíli byly zpátky. Nakonec Bára dokonce dostala Veronicu až dovnitř. 

„Když to všechno nějak po*ereš a život ti dá druhou šanci a možnost to napravit... Už tě nepustím,“ vzkazovala pak Biasiol přítelkyni na sociálních sítích u videa, na kterém už jsou patřičně oblečené a obě nahodily úsměv jako z plakátu. Na sítě zkrátka patří jen to „růžové“!

Video
Video se připravuje ...

Veronica Biasiol se na přehlídce v Doxu rozhodně necítila dobře. Bára Mlejnková ji musela uklidňovat Magdalena Králová

Fotogalerie
47 fotografií