Profesionální pokerová hráčka Bára Mlejnková má aktuálně na krku pořádnou ostudu. Na veřejnost totiž prosáklo video z chorvatského hudebního festivalu, na kterém se projevila jako skutečná dračice. Do běla rozčílená křičela na jakéhosi muže mimo záběr, a vzduchem dokonce létaly facky. Nakonec Mlejnkovou jeden z přítomných popadl do náruče a z místa konfliktu ji doslova odnesl. 

Lesbický čtverec?

Video způsobilo mezi lidmi poprask a vyvolalo řadu otázek. Vztah Mlejnkové a Biasiol totiž prošel těžkou zkouškou, když Veronica 10 měsíců udržovala poměr s někdejší kamarádkou Mlejnkové Alicí Kolarčíkovou – která dokonce sama měla v té době přítelkyni... 

Bára a Veronica se nicméně dušují, že je mezi nimi už všechno v pořádku, krizi vyřešily a jejich vztah je silný jako nikdy. Proč ale potom pokerová hráčka zuřivě na kohosi křičela slova „Ty se mě bojíš? Pojď sem, ne! Ty vole, mně budeš šu*at holku?“

Čekám omluvu, ty prodejná lesbo!

K zapeklité situaci se na sítích veřejně vyjádřila sama Mlejnková. „To je teda rychlost. Vyprovokovaná, připravená scéna. Bravo. Hlavně provokuj, postav si stěnu a natáčej,“ napsala o videu hned po jeho zveřejnění.

A teď se rozpovídala ještě víc... „Neřešila jsem to až doteď, protože mi to je u p*dele. Ale ok, dám i já vyjádření. Jestli tady bude neustále někdo vyhrožovat mně a mému vztahu... Ali, stáhni se, jestli nechceš, ať každý ví, co jsi zač, včetně policie. Čekám velkou omluvu, ty levná prodejná lesbo! Teď tě všichni uznávají, ale až všechno zjistí, co jsi dělala Verče a mně... Pro facky si přijď anytime s kamerou i cajtama,“ pustila se do sokyně v lásce ve videu v instastories. 

A to nebylo všechno! „Proč bych kvůli tobě riskovala víc? Myslíš, že chci sedět? Víme, že tě vypne i šok. Jsi fakt blázen, přestaň fetovat a dej se do kupy. Říkala jsem ti to už jako kámoška a říkám ti to teď i v dobrém. Třeba ti to ve finále pomůže. Uvědom si, že kdybys k něčemu byla, tak bys možná měla u Verči i šanci. To, že jsi berle, za to si můžeš jen ty sama,“ obvinila ji a vzkázala jí naštvaně. 

Video
Video se připravuje ...

Veronica Biasiol se na přehlídce v Doxu rozhodně necítila dobře. Bára Mlejnková ji musela uklidňovat. Magdalena Králová

Fotogalerie
36 fotografií