Kvůli lásce rodilá Pražačka opustila metropoli a přesídlila na Moravu. „Tehdy jsem otěhotněla, tak jsem šla za partnerem do Brna a je fakt, že jsem se tady mohla malému věnovat do tří let, než šel do školky,“ prozradila pro Blesk.cz před časem s tím, že život v Brně byl pro ni v poslední době za trest.

A tak to loni dopadlo tak, že se rodina rozhodla pro přestěhování do Prahy. „Mám tady několik nemovitostí, které pronajímám, a doufám, že si tady partner brzy najde práci,“ tvrdila Mesarošová. Ale nenašel a pořád ho to táhlo do Brna, kde má kořeny. 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Dominika Mesarošová přiznala životní zvrat: Útěk do Prahy! Markéta Reinischová

O jejich rozchodu se spekulovalo už nějakou dobu, naposledy se společně objevili loni v červenci na premiéře filmu Kazmy, a pak už akce vymetala bývalá modelka sama s kamarádkami. I na dovolené odlétala sama se synem. Po Tomášovi, s nímž má pětiletého syna Eliána, se slehla zem. 

Už nějakou dobu spolu nejsme, ale kvůli synovi jsem to nechtěla říkat. Pro oba je to bolestivé a oba chceme to nejlepší hlavně pro Eliána," řekla Blesku silikonová kráska, jež s partnerem žila sedm let. 

A rozhodně si v moravském velkoměstě nežili špatně, což mimochodem ukázala v show Prostřeno, kde byla jednou z VIP účastnic. S přítelem Tomášem vybudovali dům se zahradou a bazénem, posilovnou a spa, nechyběl ani vinný sklípek. Chlubila se i značkovými kabelkami a přeplněnou šatnou. 

Fotogalerie
61 fotografií