Nedávné odchody z premiéry „primáckého“ komediálně romantického seriálu Lež na pláži v Cargo Gallery v Praze ukázaly herečku Ivanu Jirešovou  a její dceru Sofii Höppnerovou v novém, unavenějším světle. A každá měla pro vyčerpání svůj důvod!

Po Ivanině účasti v reality show Survivor, kde zhubla na neuvěřitelných 48 kg, se nyní zdá, že boj o zdraví stále trvá. Ivana, elegantní, ale ztracená ve svém příliš velkém černém kabátu, působila viditelně oslabeně a před novináři se schovávala za žaluziemi. Kytičku pro dceru Sofii, která hraje v seriálu jednu z hlavních rolí, jí tak musel přinést Ivanin bývalý přítel, zpěvák a muzikálový herec Viktor Dyk (55), který ji chvíli spolu s ní vychovával, na akci se objevil s novou přítelkyní.

Oproti tomu její čerstvě osmnáctiletá dcera se unavila spíše společensky. Na schodech za denního světla ji Jirešová držela usilovně, aby nespadla, a odvedla ji až do auta, které je odvezlo z akce pryč.

Sofie, kterou má se zesnulým novinářem Ondřejem Höppnerem (†55), si odnášela z promítání pilotního dílu květiny a dárečky a zdá se, že bude následovat ve šlépějích své herecky slavné maminky i přesto, že si, jak v minulosti uvedla pro Denik.cz, pro dceru přála jinou kariéru. Na akci mladičká herečka dorazila s mladým mužským doprovodem, podle kterého jsou ale jen kamarádi.

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle! Markéta Reinischová

Fotogalerie
81 fotografií