Čtyřicátník Tomáš Rys se rád prezentuje jako alfa samec, ve skutečnosti jsou ale jeho historky spíš dost žalostné. O to bizarnější je fakt, že je hrdě ve svých videích sám hlásá. 

Streamer z Prahy, který se na ostrově při jedné z kmenových rad drsně nepohodl s Martinem Prágrem (29) alias Mártym nebo Martinem Mikyskou (30) alias Mikýřem, dostal po jejím příletu domů pořádně naloženo od podnikatelky Ornelly Koktové. Ta ve svém podcastu práskla, že na něj mají doma čekat hned dvě přítelkyně, které jedna o druhé vůbec netuší a obě žijí v tom, že mají s Rysem monogamní vztah. 

Co zní jako šokující informace, ale ve skutečnosti dost odpovídá Rysově jisté vztahové zaostalosti, již už opakovaně prokázal ve svých videích, která natáčí pod přezdívkou The Hateris. 

„Jí to třeba nejde rozepnout, ty džíny, nebo ona nechce, to je jedno. Prostě se tam musíš dostat, tu ruku těma džínama zespoda, abys jí tam mohl…,“ rokuje například na jednom ze svých videí – která nezřídka sleduje i mládež – jako by na souhlasu osahávané osoby vůbec nezáleželo. 

Jindy se zase kasá, s kolika ženami měl údajně pohlavní styk, jako by to mělo nějak zvýšit jeho vlastní hodnotu. „Neříkám, že všechny byly úplně na jednu noc. Některou jsem o*íchal i víckrát. Musel jsem si vymýšlet různý věci, jak se jich zbavit, nenápadně,“ holedbal se Rys, který se ani ve čtyřiceti zjevně nenaučil normálně komunikovat. 

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Lovci pomlouvají Titány. TV Nova

Ostatně mnoho jeho veřejných výroků zní pro ženy jako „neodolatelná nabídka“... „Čvachval jsem švába, ona tam úplně vole funěla jak muflon,“ popisoval například publiku své dost možná smyšlené intimní chvilky z frekventovaného pražského parku. „Ta ču*ka mi nedala, nešla ke mně, nikdy jsem ji neop*cal. Byl jsem strašně na*ranej,“ neskrýval později frustraci z „neúspěšného“ setkání, se kterou se zřejmě nedokázal vypořádat ani po čase. Rys si navíc sám udělil přezdívku (tak trochu jako ze základní školy) „Mr. Prstokládek“.

Kritika a znechucení

Nepříliš známý streamer se čtyřmi křížky na krku svá moudra hlásá už nějaký ten pátek, teď se mu ale díky reality show Survivor dostalo větší pozornosti, a jak lidé zjišťují, co vlastně Rys pouští do světa, snáší se na něj čím dál víc kritiky. „Nechutný prase,“ vzkázala mu například jistá Veronika. „Nechutný chlap,“ přidala divačka Miluše.  

Hádka na kmenovce

A jistou nevoli vyvolal i u spolubojovníků na ostrově... S tanečníkem Mártym Prágrem se ostře chytl, protože ho měl Márty popíchnout, že jako streamer okrádá děti o peníze. To Tomáše Rysa vytočilo doběla a rýpanec dlouho nedokázal dostat z hlavy. Co na tom, že se jeho kolega z branže Mikýř zcela bez emocí přidal na Mártyho stranu... „To je standard u streamerů. Když jsi streamer, tak okrádáš děti o peníze. To je fakt. Proti tomu nemáš bojovat. Každý streamer okrádá děti o peníze,“ nechápal Mikýř, proč si Tomáš nedokáže nalít čistého vína o vlastní profesi. 

Fotogalerie
118 fotografií