Od účasti Ornelly Koktové v drsné reality show Survivor, ve které jde o intriky i fyzické výkony, si diváci mnoho slibovali. Tato profesionální celebrita je totiž známá svou proříznutou pusou a sympatickou vyřídilkou. Na ostrově toho ale mnoho nepředvedla, když už se konečně účastnila nějakých soutěží, a také ji trápily notně nepříjemné zdravotní problémy. Kromě toho, že trpěla hlady, „prožila peklo“. Tělo jí vypovědělo službu a zkolabovala. „Bylo to něco jako halucinace, stav, kdy je člověk jako opilý a do toho se prostě motá,“ prozradila Blesku.

Během pobytu v nemocnici si to všechno nechala projít hlavou a rozhodla se soutěž ukončit. „Přece jenom jsem máma, mám děti, a nemůžu... Už to není o tom, že jsem sama a můžu jet na tu hranu... i když mě to hrozně mrzí. Vím, že v tuhle chvíli bych nebyla fyzickým přínosem pro kmen,“ vysvětlovala mírně zmateně při loučení. Nyní je už jasné, že jak se poměrně nedávno její manžel Josef Kokta při „živáku“ s Agátou Hanychovou (38) neobratně podřekl, že Ornella ve hře už není, byla to pravda.

Není pochyb, že tou dobou už byla jeho žena dávno doma, jelikož se natáčí s poměrně velkým, říká se, že snad více než měsíčním předstihem. Josef pak ale statečně hrál komedii slaměného vdovce, co je na chod celé domácnosti sám... za kterou si nyní sype popel na hlavu. „Omlouvám se, že jsem vám to neřekl a že jsem mlžil. Ale nesměl jsem. Smlouva, no!“ vysvětlil v instastories.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Odchod Ornelly TV Nova

Nyní to však už žádné tajemství vázané smlouvou není, a tak Ornella sdílela na sociální síti snímek, který bere za srdce. Zachycuje ji v posteli, kde leží zachumlaná pod peřinou se svým polonahým mužem, jenž se po dobu její účasti na natáčení stal ženou v domácnosti na plný úvazek a zvládal s humorem spravovat i Ornelliny sociální sítě, a také se všemi ratolestmi. „Tohle mi chybělo úplně nejvíc!!! Naše ranní tulení, povídání… zkrátka bytí jen s těmi nejbližšími,“ přiznala s neskrývaným dojetím.

„Věřte, že odchod ze Survivoru pro mě nebyl nejlehčí a myslím si, že kdo to viděl, tak ví. Zdraví máme jen jedno (i když to může znít jako fráze) a opakuji, že ho neohrozím jen kvůli bytí v televizní show. Vážně to, co se mi stalo, nebyla žádná sranda a já vím, kde jsou hranice,“ shrnula. „I přes ty zdravotní patálie mi to dalo do života hrozně moc! Hlavně lidi v našem kmeni. Titáni, děkuju za všechno…“ vzkázala svým bývalým spolubojovníkům, kteří ve hře na rozdíl od ní zůstávají.

Fotogalerie
75 fotografií