„Původně jsem měla padesát dva kilo. Určitě si myslím, že pak jsem měla čtyřicet osm. Kolem třicátého dne jsem hubla fakt hodně, tak jsem si řekla, že jsem nejstarší z kmene, vlastně už jediný rodič... Takže jsem si říkala, že je asi čas,“ popisuje Ivana, máma 18leté Sofie, jaké všechny aspekty pro pokračování v soutěži zvažovala.

Ihned po návratu se proto snažila ztracená kila a sílu nabrat zpět. „Tři dny jsem intenzivně jedla, tak mám těch padesát zpátky,“ řekla televizi Nova hned po příletu z Dominikánské republiky. Rozum u toho ovšem nechala stranou. „Bohužel jsem se chovala jako zvíře, což u mě vůbec není zvykem,“ klopila oči.

„Ihned jsem do sebe naládovala tři porce jídla a pět balíčků sušenek! Jedla jsem pětkrát denně a akorát je mi z toho teď špatně. Tělo začalo intenzivně pracovat, nebylo to tak, jak jsem si myslela a všem radila, ať začnou jíst pomalu, aby si to tělo zvyklo...“ popisuje své obtíže po návratu domů.

Nejnáročnější reality show světa Survivor Česko & Slovensko je na Voyo pravidelně v úterý a ve středu, o týden později díly vysílá i TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Bandurkova taktika TV Nova

Fotogalerie
56 fotografií