Ivana Jirešová, mnoha divákům známá jako barmanka Lucie z Ordinace v růžové zahradě 2, i čtyři roky před padesátkou patří k jasným favoritům oblíbené a pořádně drsné reality show Survivor Česko & Slovensko

Tělo má ve fantastické kondici, což na svém instagramu naposledy dokázala 31. prosince, když sdílela video, na němž cvičí jógu. Té se věnuje dlouhodobě a skutečně vášnivě. Ukázala balanc, ohebnost i pořádné svaly. 

Praktičnost především

Krátce před odjezdem na ostrov přeživších si navíc nechala vlasy zaplést do praktických copánků. „To jsem si teď nechala naplést na čtrnáct dní, abych se o to aspoň čtrnáct dní nemusela starat, protože potom už to bude náročnější,“ prozradila TV Nova

Pletení trvalo čtyři hodiny a první noc s copánky toho Ivana moc nenaspala – a to i přes to, že měla svůj zdravotní polštář s hedvábným povlakem. Nakonec si ale zvykla. „Nevím, jak to bude reagovat někde na kameni nebo na dřevě,“ přiznává.

Získává spojence

Jirešová se ale zdaleka nepřipravuje jen po fyzické stránce. Podle informací Expresu už herečka pilně zakládá první aliance. S Ornellou Koktovou (31) se měly dát dohromady již v letadle, když jim byla přiřazena sedadla vedle sebe. 

Kromě ní pak na svou stranu získala už kolegu herce Martina Careva (25), popovou zpěvačku Adélu Krejdlovou, tanečníka Martina Prágra (29), známého ze StarDance, nebo influencerku Yenifer Cao (30), známou z MasterChefa. Jak moc jsou tyto první vztahy silné, to ale ukáže až sama hra.

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle! Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií