Ornella Koktová opustila nejdrsnější pořad na tuzemských obrazovkách, tedy Survivor, v šestém díle. V pátém díle se jí totiž udělalo zle a musela vyhledat lékařskou pomoc. Pobyla si v nemocnici a vyfasovala dvoje antibiotika. Přestože ji ale tamní felčaři uschopnili zase hrát, rozhodla se svou účast v reality show ukončit – za což se aktuálně snáší na její hlavu vlna „hejtů“. Není totiž jedinou, kdo si tam od prvních epizod stýskal po domově a toužil do návratu.

„Tak to jsi měla štěstí, že tě pustili,“ reagovala na její odchod ze hry herečka Karolína Krézlová, co soutěžila minulý rok. Fanoušci této reality show si jistě ihned vybaví, jak tam po většinu času kňourala, že chce skončit... anebo se kasala, že chce vyhrát. Tato podivná taktika překvapivě fungovala, dostala se téměř až do finále. Jenže jak nyní prozradila, během hry si přivodila vážné zdravotní problémy.

„Odnesla jsem si odpálenou slinivku, žádnou menstruaci, zlomenej prst z dvanáctého dne, kterej ošetřili až den šedesátý druhý, a spousta kortikoidů v těle, ze kterých jsem byla ještě pěkně dlouho nateklá,“ svěřila se herečka, co byla naposledy k vidění ve snímku Její těloSurvivor miluju, ale že mě nenechali odstoupit a mám doživotní zranění kvůli tomu, koušu hodně těžko. Řekli mi, že dobrovolně odstoupit nelze,“ šokovala.

„Furt je to za mě 'jen' televizní pořad, ze kterýho nechci odcházet nedejbože nohama napřed,“ má jasno Ornella – nedbaje všech názorů, že mnozí příznivci Survivora by klidně prodali jednu ledvinu, aby měli možnost hrát... S oporou milující rodiny se však Koktová ze své nemoci vysekala velice rychle - a to i když hned po návratu domů chytla rýmu od dětí. Čtvrtý den v Česku už mimochodem pospíchala „na tajňáka“ do kadeřnictví, kde si nechala prodloužit vlasy. 

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Odchod Ornelly TV Nova

„Nohama napřed“ ale natáčení málem opustil operní zpěvák Michael Skalický (33). Ten se ve svém medailonku smál, že mu otec nevěří, že na ostrově vydrží byť jen jeden den. Měl pravdu – patrně už v hotelu před odjezdem na ostrov se mu do těla dostaly dva druhy parazitů, co způsobily zánět a hned první noc s kmenem vážný kolapsový stav. V nemocnici mu pak po několika dnech vyoperovali žlučník. Moderátor Ondřej Novotný (46) měl pro něj ale ve 4. díle velké překvapení: předal mu „zlatý tiket pro příští rok“. Zahraje si tedy (i když už bez žlučníku) aspoň v dalším ročníku!

Fotogalerie
49 fotografií