„Ano, už jsem doma a je mi moc líto, že mě někdo viděl. Bohužel, jinak to nešlo. Bydlím sama a na nákup jsem musela,“ odpověděla na dotaz Aha! Jirešová. Ta podle našich informací chtěla ostrov opustit již dříve, ale nebylo jí to umožněno, proto prohrála duel, což diváci uvidí až v dubnu.

To by takový problém pro tvůrce nebyl. Mnohem víc je ale trápí, že ještě před ní svévolně soutěž opustili další dva soutěžící. Na rozdíl od Jirešové k tomu neměli tak závažné důvody. Herečka se podle svých slov musela vrátit domů z rodinných důvodů.

Dokonce i hrála!

Ivana o víkendu nejen nakupovala, ale dokonce i hrála divadlo! Na pražské Broadwayi řádila v muzikálu Okno mé lásky. Diváci ji i přes černou parku a tmavé brýle spolehlivě poznali.

Bezděková se směje

Na to, že se letos casting nepovedl, poukazují i účastníci řad minulých jako např. modelka Andrea Bezděková (30). „Prosím vás, chce tady jít někdo do Survivoru? Co to je? To je reality show, velmi oblíbená a populární v ČR i ve světě. Máte apartmány s výhledem přímo na moře, nikde ani noha,“ natočila Andrea video parodující casting do nejdrsnější reality show.

KDY MOHOU ODSTOUPIT

Napříč všemi ročníky Survivor Česko & Slovensko hru opustilo několik soutěžících – ať už šlo o rodinné důvody, nebo nezvládli nároky hry. Pokud je důvodem zdravotní stav, produkce pečlivě vyhodnocuje rizika. Zdraví soutěžících je prioritou. Jiné důvody než zdravotní jsou diskutabilní. Nicméně produkce nemůže žádného soutěžícího nutit ve hře setrvat.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Lovci pomlouvají Titány TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií