Ze Survivoru vypadla Denisa Dvořáková, bývalá partnerka známého herce Jakuba Prachaře (40), v osmém odvysílaném díle. Přestože tam byla v Česku již nějakou dobu, musela se skrývat. Činila tak proto, aby divákům, na rozdíl třeba od Ivany Jirešové (46), co po návratu klidně chodila nakupovat či hrála divadlo, nezkazila překvapení a oni nic netušili, dokud na Voyo nedojde na „její“ epizodu. Hru opustila poté, co prohrála duel s youtuberem a cestovatelem Martinem Carevem (25).

Nyní byl tento díl odvysílaný už i v televizi, a tak už Denisa být doma schovaná rozhodně nemusí. Dokonce má už za sebou i  „debut“ na společenské akci - vyrazila na párty módního návrháře Lukáše Macháčka (34) a Otakara Šenkýře. Černé, upnuté šaty těsně obepínaly její útlé tělo. Mimochodem během pobytu v Dominikánské republice, kde více než dvacet dní nejedla téměř nic jiného než hrneček rýže denně a nějaký ten kokos, ještě nějaké to kilo ztratila.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Yenifer o Denisině taktice TV Nova

Pro všechny, co ji viděli, byla ale šokem její vizáž celkově. Během natáčení drsné reality show, při níž si mnozí sáhli až na dno, působila velmi nevýrazně. Své krásné kadeře měla neustále zplihlé a slepené solí, tvář po tom všem strádání fyzickém i psychickém působila notně usouženě. S make-upem a dokonale upravenými vlasy, jak se objevila na zmiňované akci na Václaváku, byla ovšem zase náhle hvězdou  z módních přehlídek. Posuďte její proměnu v naší galerii sami...

Fotogalerie
56 fotografií