Dobrodruzi tráví na ostrově 18. den a museli se vyrovnat s výměnou dvou členů z každého kmene. Titáni, jejichž tým tvoří celebrity, vzali do svého středu šikovnou policistku Kristinu (29) a streamera Tomáše (40) alias Haterise, na kterého poslední dobou, i díky Ornelle Koktové (31), co hru dobrovolně opustila, z jeho života mimo ostrov vyplavala nejedna špína. Lovci, kteří jsou složeni „z protého lidu“, se obohatili o Martina Mikysku (30) známého jako Mikýře, ale také o MMA bijce Piráta, tedy Samuela Krištofiče (34). Tím se na obou stranách rozbily předem domluvené frakce.

Art director Bandurko (29) s vysokoškolačkou Veronikou (23) rozehráli s hasičem Filipem (24) hru ohledně symbolu skryté imunity a domnívají se, že se jim daří s ním manipulovat. Jejich sebevědomé kroky ale mají jeden výsledek: Veronice nevěří už nikdo ani nos mezi ušima, a ani Bandurko, vlastním jménem Martin Husár, nemůže čekat, že mu Filip svou poctivě objevenou imunitu prostě dá. „To se nestane,“ má jasno hasič. Místo toho se společně se zpěvákem Jakubem Bínou (39) a trenérkou Janou (52) se s novými členy od Titánů snaží utvořit novou, silnou alianci.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Bandurkova taktika TV Nova

Nově utvořené týmy se ihned pustily do boje o kmenovou imunitu, který opět vyhráli Lovci. Při boji o individuální imunitu zvítězila Kristina, kterou pak na kmenové radě čekal těžký úkol - k vyhlasovanému členovi týmu vybrat jeho soupeře. Hlasování bylo poměrně vyrovnané, hlasy se dělily mezi modelku Denisu Dvořákovou (34) a cestovatele a youtubera Martina Careva (25). Více jich měl nakonec Martin, ale aby byla Kristina spravedlivá, určila mu jako protivníka do duelu právě Denisu. Kráska, která kdysi tvořila pár s hercem Jakubem Prachařem (40), šla do duelu už podruhé.

Napodruhé však už neměla tolik štěstí, jakio když se utkala s barmankou Ivou (29), a prohrála. Opustila tak hru, kterou tak moc chtěla hrát. „Já jsem fakt měla pocit, že bych tu mohla zůstat dýl. Chtěla jsem to,“ svěřila se pak krásná vítězka světového finále soutěže Elite Model Look se slzami na krajíčku. „Ty vzpomínky na lidi, na místo, na ten přesun, když byly velké vlny a museli jsme se evakuovat... Byla to asi největší challenge, do které jsem se mohla pustit, a jsem moc ráda, že jsem si to mohla zkusit na vlastní kůži, protože je to fakt zážitek,“ uzavřela svůj pobyt na ostrově v Dominikánské republice.

Fotogalerie
65 fotografií