Novácká platforma Voyo uvede v úterý 19. března 7. epizodu reality show Survivor Česko & Slovensko. A není pochyb, že po minulém díle se bude nač těšit. V uplynulé epizodě ze soutěže ze zdravotních důvodů odešla Ornella Koktová (31), na kmenové radě, kde tentokrát adepta na vyloučení museli vybírat Lovci, vypadla ze hry hvězdička reality show Love Island, influencerka Rachel Karnížová (22). Ta po celou dobu na ostrově fňukla, že jí chybí komfort, na který je zvyklá.

Po zcela úmyslně proflákaném truelu s hasičem Filipem (24) a hoteliérem Jackem (45) odešla s tím, že musí urovnat své rodinné vztahy. Všem pak veřejně slíbila, že už se nikdy do žádné reality show nepřihlásí. Také auditorka Iva (29) se nechala slyšet, že by se ráda vrátila domů a založila rodinu. Ostatní členy kmene Lovců její postoj notně překvapil a někteří dokonce pojali podezření, že Iva zvolila stejnou taktiku, která v minulé řadě vynesla herečku Karolínu Krézlovou (36) až na 3. místo.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Jakub začíná lézt svým spoluhráčům na nervy! TV Nova

Titáni i Lovci každopádně tráví na ostrově už 16. den a u Lovců se probírají události z poslední kmenové rady. Iva se u Lovců snažila vyvrátit podezření svých soukmenovců, že její slova o odstoupení byla z její strany jen taktikou. Sportovní trenérku Janu (52) a policistku Kristinu (29) zase štve chování trenéra a zpěváka Jakuba Bíny (29), co se staví do role samozvaného mluvčího, vše má tendenci komentovat, všechno zná, všude byl, někde dokonce dvakrát... a ke všemu má připomínky.

Kmeny, z nichž jeden tvoří celebrity a ten druhý „obyčejní lidé“, poměří síly ve dvou soubojích o odměnu. Obě budou sice náramně lákavé, ale soutěže také hodně těžké. A mezi týmy to bude velice vyrovnané - vyhrát však mohou pouze jedni a můžeme se jen nechat překvapit, kteří to budou tentokrát. Po náročných soubojích pak budou muset hráči učinit jedno těžké, leč očekávané rozhodnutí, které bude mít zásadní vliv na další vývoj hry. To bylo ostatně naznačeno už v ukázkách - dojde na promíchání! 

Fotogalerie
46 fotografií