Více než 70 dní se budou nejenom dva kmeny, ale i všichni soutěžící snažit jeden druhého přelstít a přehrát ve snaze získat finanční odměnu ve výši 2,5 milionu korun. Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a influenceři, kteří jsou zvyklí na úspěch. Vyzve je kmen Lovců, kteří jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit.

„Oba kmeny jsou velice zajímavé. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Myslím si, že v obou kmenech jsou silné charaktery. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit,“ má jasno moderátor této show Ondřej Novotný (46), známý i jako promotér MMA.

„V minulé řadě se stále opakovalo, že Survivor není o emocích. Tato řada nám ale ukáže, že i emoce do hry patří a diváci se mohou rozhodně těšit na nečekané až šokující tahy soutěžících,“ prozrazuje producentka Adéla Brož. „Už první díl naznačí, že hrát se letos bude. Uvidíme i kdo je dobrý lhář a nebojí se přelstít.“ Hned po prvním souboji se ukáže, jak dobře je kdo připravený na přežití v džungli Dominikánských ostrovů. 

Soutěžící nebudou bojovat pouze proti sobě, ale i s drsnou přírodou. Denní teploty se pohybují okolo 30 až 35°C, noční ale klesají běžně na 14°C. Také hodně fouká a vlny v moři jsou větší než obvykle. Soutěžící mají kromě dvanácti kusů oblečení (a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek) v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. 

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: První noc a první ráno na ostrově TV Nova

Vše ostatní si musí vyhrát v soubojích - a tak se stane, že jeden z kmenů se ocitne po první soutěži bez ohně. „Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána,“ doplňuje Brož. Co přesně se stane, na to si musíte ještě nějakou chvíli počkat. Čekání ale dlouhé nebude - premiérové díly najdete na Voyo vždy v úterý a ve středu večer, o týden později vždy i na TV Nova. Začíná se tedy už 27. února na Voyo, na televizních obrazovkách 5. března. A rozhodně to bude pozoruhodná podívaná!

Bonusový obsah

Vysílání reality show Survivor Česko & Slovensko doprovodí spousta bonusového obsahu na webu Nova.cz, kde na diváky čeká vedle neodvysílaných záběrů i rubrika Obrovská chyba Ondřeje Novotného, v níž moderátor přidá vlastní komentář ke klíčovým momentům show.

Samostatným doprovodným pořadem pak bude ŠVANCIBAR, jehož tváří bude loňský účastník, fotbalista Petr Švancara (46). Ve studiu přivítá vyřazené hráče i speciální hosty z řad fanoušků Survivoru, se kterými na show nahlédne pohledem člověka, který si boj o přežití zažil na vlastní kůži. 

Fotogalerie
84 fotografií