Způsob, jakým se slavné ženy na sociálních sítích předvádějí svým fanouškům, je vždy stejný - většinou vypadají na zveřejněných snímcích perfektně a zcela bezchybně. Tím spíše je příjemnou změnou, když se v té záplavě umělé dokonalosti objeví žena, která dokáže jít doslova s kůží na trh a sdílet svou přirozenou tvář nejenom bez vrstvy make-upu, ale i bez milosrdných filtrů.

Například Eva Decastelo (45), která předvedla na instagramu svou přírodní krásu. „Před pár lety bych si vůbec nedokázala představit, že bych se v klidu vyfotila s rozcuchem a nenalíčená a ještě to hodila na sociální sítě,“ komentovala své odvážné rozhodnutí.Ono to stárnutí, smíření se sama se sebou a pochopení, co je pro vás v životě důležité, má něco do sebe...“ uznala.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Decastelo: Společné bydlení s přítelem Třeštíkem se nekoná! 

Tento krok tak není jen odrazem momentální nálady, ale skutečným projevem jejího vnitřního vývoje.Což samozřejmě neznamená, že se přestanu fotit nalíčená, přestanu si retušovat fotky a vůbec, že dostanu rozum,“ doplnila s osvěžující nadsázkou, která pobavila jak celou řadu jejích fanoušků, tak i kolegů z umělecké branže. „Vítej v klubu,“ souhlasila s ní třeba herečka Lucie Zedníčková (55).

Decastelo nezaujala jen svou otevřeností, přijetím vlastního já a odvahou se ukázat světu taková, jaká skutečně je, ale i tím, jak bez líčení vlastně vypadala. Množství jejích příznivců se shodovalo na jednom - bez obvykle rudé rtěnky a očí orámovaných silnými tmavými stíny působí náhle docela mladě! „Vypadáš jak holčička, krásná fotka,“ žasli s tím, že by jí tipovali tak pětadvacet. Souhlasíte?

Fotogalerie
69 fotografií