Nikol, za svobodna Štíbrová, i Petr ve čtvrtek 11. ledna společně sdíleli na svých instagramových profilech vtipné video, které doma natočili. Oba dva si v něm zahráli na modely světově známé značky Balenciaga, jejíž ceny zvysoka převyšují možnosti běžného českého zákazníka. „Balencijága Lány Edition Spring/Summer 2024,“ okomentovali svou domácí přehlídku. 

Postupně při ní napodobili hned několik nových modelů z připravovaných kolekcí jaro/léto a podzim 2024. 

Bunda za sto tisíc

Petr tak postupně předvedl kontroverzní „ručníkovou sukni“ za 755 euro (přes 18,6 tisíc korun), bundu sešitou s kostkovanou dekou za 3 800 euro (bezmála 94 tisíc korun) i objemnou plastovou kabelu za 2 750 euro (68 tisíc korun), kterou nahradili klasickou velkou modrou taškou IKEA. To koneckonců nebyl až takový úkrok vedle – tašku, která až k nerozeznání napodobovala tu „ikeáckou“, představila Balenciaga už před několika lety. 

Šik i v pytli

Nikol pak předvedla model z chystané kolekce na podzim 2024 – totiž lesklé, černé šaty imitující plastový pytel na odpadky, jejichž cenu společnost zatím raději ani neprozradila. Nutno podotknout, že influencerka opět dokázala, že vypadá dobře i v onom pytli. 

Celebrity už objednávají

Kreativita manželů vykouzlila úsměv na tváři řadě lidí, kteří se na video podívali. „Já to chci,“ napsala jim kolegyně a dobrá kamarádka Nikol Martina Pártlová(44). „Mohla bych poprosit ty lesklé šaty pytlového střihu? 3x pro jistotu. Děkuju,“ objednávala si žertem Eva Decastelo (45). „293858592 dolarů. Plus poštovné,“ reagovala Nikol. 

„Tu ručníkovou sukni prosím! A máte i jiné barvy?“ ptala se zase návrhářka Beata Rajská (61). „Jiné barvy jsou za příplateček, paninko!“ odepsala Leitgeb. Tereze Brodské (55) došla slova a zanechala páru jen rozesmáté smajlíky. 

Nebyli to ale jen slavní, koho humorný kousek zaujal. Někteří sledující se dokonce odhodlali fórek napodobit a poslali influencerce vlastní módní kreace. Ty pak Nikol hrdě přesdílela. 

Video
Video se připravuje ...

Nikol a Petr si vystřelili z luxusní Balenciagy. Instagram

Fotogalerie
63 fotografií