Bývalá drbna ze Slunečné se po prosincové dovolené u moře, kam vzala i maminku, na nějakou dobu odmlčela a dala pauzu od sociálních sítí. Pravděpodobně za tím stála i nemoc, jež vyústila v nepříjemný zápal plic, jehož dozvuky asi ještě Eva nějakou dobu pocítí. To zjistila v pondělí, když po dlouhé době vyrazila do společnosti kvůli pracovní akci. „Po téměř měsíci mezi lidmi. A večer moderace. Musím přiznat, že ten zápal plic je znát. A prý to bude ještě chvilku trvat, než se to úplně srovná,“ postěžovala si Decastelo, která se stále necítí úplně dobře.

Inhalace před prací

I proto si před moderováním musela vypomoci inhalátorem, aby se jí na jevišti lépe dýchalo. „Příprava na moderaci,“ okomentovala pohled na sebe s inhalační maskou. Samotná inhalace pro ni viditelně nebyla jednoduchá a několikrát se z ní rozkašlala. První zastávku zábavné show Kafe u Osmanyho v Pelhřimově, kterou má Decastelo pravidelně moderovat, ale nakonec úspěšně zvládla. Je ovšem otázkou, zda Eva nenaskočila zpět do práce až příliš brzy. V případě potřeby by za ni ale pravděpodobně zaskočila její kamarádka Barbora Mottlová (37), která se s ní v roli moderátorky pořadu módního návrháře Osmanyho Laffity (59) střídá.

Bizár a striptýz

Jelikož se ten večer rozhodl vyrazit do společnosti i Evin partner Tomáš Třeštík (45), musel si za svou drahou polovičku najít vhodnou náhradu. Nemusel hledat dlouho, na premiéru filmu Karlos fotograf vyrazil s mladší sestrou Hankou (41). „Je teprve patnáctého ledna a já už asi zažila nejvíc bizarní večer. Z filmu mám spoustu dojmů a afterpárty ve striptýzovém klubu tomu jen dodala grády,“ nechala se slyšet bývalá radní pro kulturu hlavního města Prahy.

Rande na kapačce

Se zdravotním stavem Decastelo pravděpodobně souvisí i fotka z nedávného randíčka, z něhož poslala pozdravy fanouškům. To totiž proběhlo na poměrně neobvyklém místě – na nemocničním lůžku! „Rande... Oba jsme ok,“ uklidnil Třeštík rovnou všechny pod fotkou, na níž se s Evou drží za ruku a do žíly jim kapou vitaminy. „Je rozdíl randit ve dvaceti a po čtyřicítce,“ dodala trefně moderátorka.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Decastelo: Společné bydlení s přítelem Třeštíkem se nekoná! 

Fotogalerie
55 fotografií