Decastelo se ve čtvrtek pochlubila fotkou z utajené dovolené, na které toho není vidět o moc víc, než jen její prsa. „Dala jsem si chvilku offline, ale jsem zpět,“ informovala fanoušky s heslem „noý rok, nové začátky“

Provokativní fotka, na které leží na břiše na osušce u vody, si ihned získala pozornost. Rád bych se díval do očí, ale nejde to. Musím uznat, že takhle pěkné poprsí se nevidí každý den,“ zhodnotil jistý Patrik, a měl pravdu – do očí se Evě skutečně dívat nemohl, fotka totiž končí kdesi u horního rtu. 

Foto zjevně není aktuální, Eva zřejmě jen zalovila v archivu. Ve stories se totiž ve stejný den pochlubila s jiným snímkem, na němž má na sobě teplou bundu s kapucí a s kožíškem. „Po skoro měsíci venku – a díky Tomášovi v teple,“ okomentovala ji a naznačila, že jí snad bundu věnoval její přítel, fotograf Tomáš Třeštík (45). 

Fotku od moře nicméně sdílela i na konci loňského roku, 25. prosince. Zřejmě si tak v aktuálních českých mrazech chtěla trochu připomenout nedávnou dovolenou, kam vyjela i se svojí maminkou.

Celý život se starala, abych se měla hezky, abych byla šťastná, aby ze mě vyrostl dobrý člověk a teď je čas, abych se trošku postarala já o ní, dělala jí radost, brala jí na společné výlety – važme si rodičů a ukažme jim, že je máme rádi,“ vyzvala tehdy všechny v komentáři u společného snímku s maminkou, kde se za nimi tyčí vzrostlé palmy. 

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Decastelo: Společné bydlení s přítelem Třeštíkem se nekoná! 

Fotogalerie
86 fotografií