Daniela Písařovicová strávila pár dnů na Krétě, kde na dovolené nachytala bronz. „Mám hodně pigmentu a velmi dobře přijímám sluneční paprsky,“ prozradila moderátorka Událostí České televize. Základ už navíc měla z Kuby, kde byla před pár týdny. Nebylo tedy divu, že pak při návratu působila vedle svých kolegů nejtmavší. 

„Někdo z legrace prohlásil, že vedle mě vypadá jak ředitel vápenky, tak se mnou vysílat nebude. Tomu rozumím,“ řekla se smíchem. „Přitom jsem se mazala krémem s faktorem padesát,“ dodala dlouhonohá kráska.

Moderátorku diváci za její opálení na sociálních sítích chválili, i když druhý den je ve vysílání čekal šok. V maskérně nedokázala vizážistka správně namíchat její odstín pleti a moderátorka vypadala jako by strávila noc v soláriu. Kdo proboha líčí tu Písařovicovou do Událostí? Vypadá jak čert ušpiněnej uhlím, fakt hrozný,“ podivuje se například jeden z diváků na Facebooku České televize. 

Nad kritikou na sociálních sítích ale moderátorka jen mávla rukou. „Já si z toho nic nedělám,“ prohlásila s tím, že se raději zaměří na to, kam se letos ještě podívá. „Pár dnů dovolené mi ještě zbývá. Určitě ještě něco podniknu. Například bych ráda do Harrachova na hory,“ prozradila.

Na opalování se na dovolené moc nesoustředila. Oddávala se raději plavání a objevování ostrova. „Nejsem typický válecí typ,“ vyprávěla. Dokonalými parťáky jí proto byli herečka Veronika Arichteva (33) s manželem Biserem (42). 

Arichteva dělala Písařovicové společnost hlavně ve chvílích, kdy byl Biser na kapitánském kurzu. Jednou dokonce svou krásnou manželku vyvezl. „Většinou na moři jezdím jen na nafukovacím lehátku. Ale tohle byl jiný zážitek. Děkuju! Ale až si doděláš ty kapitánský zkoušky na plachetnici, tak si zase radši něco nafouknu,“ vtipkovala Arichteva.

VIDEO: Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance! 

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií