Ačkoliv se podle počasí zdá, že hlavní sezona fotek z bazénů už je pryč, krásné brunetky Veronika s Danielou se toho nezalekly a jednu společnou zveřejnily na instagramu. Obě jsou na ní navíc rafinovaně opřené o kraj bazénu, aby patřičně vynikly jejich přednosti.  

To bez komentáře neponechala ostatně ani třetina komického dua 3v1 Arichteva, když si v popisku do kamarádky trochu rýpla. „Hele, ale ty máš zas dlouhý nohy no," naznačila, že má sice trochu víc vyplněný vršek od plavek, ale Písařovicová jí závidět nemusí, jelikož se zase pyšní úchvatnýma gazelíma nožkama. 

Každopádně druhá z žen nezůstala v přátelském špičkování pozadu a ozvala se v komentáři: „A já proč od pátku nemůžu najít ty tlustý fusekle. Tak už si je nechej," zavtipkovala kráska na účet Veroničina poprsí a nebála se tvrdit, že se jedná o vycpávky.  

Přestřelky obou dam, které se poznaly a spřátelily během minulé řady StarDance, si všimli i někteří fanoušci a jasně dali najevo, jaký mají názor oni. „Daniela vs. Verča 1:0," zhodnotila »válku« krásek jedna paní. Je ale jasné, že hvězda První republiky ani moderátorka zpravodajství na ČT boj ve skutečnosti nevedou a jen se přátelsky škádlí.

VIDEO: Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
54 fotografií