Po slavnostním zahájení na červeném koberci převzala hlavní hvězda letošního festivalu Julianne Mooreová (58) z rukou prezidenta Jiřího Bartošky (72) Křišťálový glóbus za celoživotní přínos světovému filmu. Poté si už filmoví nadšenci mohli vychutnat její filmové drama Po svatbě.

V hotelu Thermal pak probíhala první oficiální party, na kterou dorazilo mnoho hvězd z červeného koberce. Vzhledem k teplému počasí odbíhaly hvězdy na terasu slavného hotelu, aby se nadýchaly čerstvého vzduchu a zároveň měly skvělý výhled na probíhající koncert Českého národního symfonického orchestru, který zahrál největší hity britské legendární kapely Beatles. Úplně na závěr pak oblohu rozzářil velkolepý ohňostroj, jež si nenechala ujít ani Julianne Mooreová. 

Na party nemohl chybět Jiří Bartoška, který se na hotelové terase až nebezpečně tiskl ke krásné brunetce, jeho manželka Andrea Bartošková (66) to ale rozhodně nebyla. Herečky Ester Geislerová (35) a Jitka Schneiderová (46) si rozzářenou oblohu zvěčňovaly na své mobilní telefony, stejně jako moderátorka Daniela Písařovicová (40), která fotila hlavně selfie. 

Mimo hvězd filmového plátna si na festivalu první noc užívaly i politické osobnosti. Poslanec Dominik Feri (22) se tetelil ve společnosti jisté blondýnky a nebo fotil selfie s herečkou Aňou Geislerovou (43). Nechyběla ani bývalá první dáma Livia Klausová (75), která do Varů přijela společně se dvěma vnoučaty. Delší ponocování a teplé počasí dalo manželce Václava Klause (78) pořádně zabrat a na zahajovací party působila značně unaveným dojmem.

Kdo měl naopak energie na rozdávání, byl poslanec Jaroslav Faltýnek (57), člen hnutí ANO. Se svou o patnáct let mladší přítelkyní Martinou si vůbec nevšímal všudypřítomných fotografů a své vyvolené projevoval lásku. Tulení, polibky a muchlování na veřejnosti nebraly konce...

VIDEO: Čvančarová přispěchala poslední, zdržela se na baru! Po porodu si poprvé užívá!

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová přispěchala poslední, zdržela se na baru! Po porodu si poprvé uživá! Blesk TV

Fotogalerie
108 fotografií