Do Karlových Varů se nejezdí pouze kvůli filmům a uměleckému zážitku, ale také kvůli vyhlášeným večírkům. Každý rád někdy vypustí páru a hned první večer si na večírku k zahájení festivalu vyhodila z kopýtka Daniela Písařovicová.

Ačkoliv jindy působí velmi vážně a decentně, tentokrát se zpátky nedržela a s chutí si dopřála bílého vína. Jak uvádí web Profimedia.cz, který její jízdu zdokumentoval i na snímcích (které mluví za vše), pařila ještě v půl druhé ráno, a dokonce prý ovíněná měla přemlouvat kolegu technika, aby si zahrál na DJe, a postaral se tak o zábavu jí a několika jejím kolegům z televize.

Spolu se sklenkou vína v ruce často svírala i elektronickou cigaretu a kromě popíjení a vyfukování dýmu stihla i nadšeně skákat do rytmu hudby a tančit. A to prý dokonce bosá.

Ostatně kdo by se taky celý večer mučil v podpatcích, když nemusí. Vždyť i bez nich je Daniela, která se pyšní extra dlouhýma nožkama, vysoká dost. Možná právě díky odhozeným botkám se moderátorka uvolnila. Snad ještě víc, než na parketu během účinkování v loňské řadě taneční soutěže StarDance. 

VIDEO: Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií