Že bude letos ve Varech sám, Prachař prozradil už na odpolední tiskové konferenci k filmu Šťastný nový rok. „Agáta je na chalupě, kde hlídá děti. Letos, myslím, vůbec nepřijede,“ vysvětlil Blesku poměrně stroze a jinak se k manželce ani k jejich současným problémům vyjadřovat nechtěl. Na festivalu prý hodlá strávit s přestávkou jen pár dní.

Večer pak trávil ve společnosti svých přátel v čele s Liborem Boučkem, hostem jehož talk show má ve Varech v týdnu být, nebo Matějem Ruppertem a jeho manželkou Terezou. U stolku na mostě před vyhlášenou restaurací Embassy však seděly ještě další dvě krásky, které Jakub bavil.

A přestože odpoledne s fotografy vtipkoval, že ho určitě vyfotí, až půjde opilý na hotel, večer překonal bez ztráty květinky! Po večeři s Ruppertem i jeho manželkou, které se mimo jiné pochlubil novým tetováním, se rozloučiil vřelým objetím, a okolo jedenácté hodiny se vrátil do Grandhotelu Pupp, aby zmizel v útrobách jeho proslaveného Becher´s baru. I sem už šel sám. Krásky, které prve v restauraci bavil, zmizely do noci...

VIDEO: Sólo Jakuba Prachaře ve Varech: Řekl, jak to bude s Agátou! Nečeká ho prý nic...

Video
Video se připravuje ...

Sólo Jakuba Prachaře ve Varech: Řekl, jak to bude s Agátou! Nečeká ho prý nic... Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií