Na druhý den karlovarského festivalu byla naplánována tisková konference s hlavními představiteli nové komedie Šťastný nový rok. Dorazil na ni i prezident filmového festivalu Jiří Bartoška (72) nebo slovenské herečky Emília Vášáryová (77) a Táňa Pauhoufová (35). Novinářům byl představen trailer, herci se společně vyfotili a konference skončila. 

Asi dvacet minut po jejím ukončení se přihnal celý v černém herec Jakub Prachař, který si ve filmu také zahrál. „Já jsem si myslel, že to začíná až za dvě hodiny, takže jsem si pospával na hotelu,“ vysvětlil Blesk.cz důvod zpoždění. 

Video
Video se připravuje ...

Prachař Martin Balcar, Jan Jedlička

Ostatní herci se už v zázemí karlovarského muzea, kde tiskovka probíhala, jen bavili a popíjeli. Prachař se k nim připojil a postavil se vedle Táni Pauhofové. Jenže vzhledem k velkému množství fotografů herečka zazmatkovala a vzala nohy na ramena! Kvůli jeho aktuální domácí situaci s ním totiž raději nechce být spojována.

Ostatní jeho kolegové si z něj pak dělali legraci. „Jakube, jaké to je, když od tebe všechny ženy utíkají?" vysmívali se mu. Jakub byl naštěstí dobře naladěn, a tak celou situaci přešel s humorem. Když si později všiml, kolik je okolo fotografů, nezapomněl to vtipně okomentovat. „Stejně mě určitě vyfotíte, až někde půjdu ožralej,“ pronesl. 

Ve Varech se má v plánu objevit hned několikrát, čekají ho tu pracovní povinnosti, ale také zábava. Promluvil také o tom, jaké jsou jeho plány na léto. „Nic, prostě nic. Mám v plánu dělat nic,“ řekl Prachař. Před pár dny se se svou manželkou Agátou překvapivě proháněl pražskými ulicemi na skútru, když si pár, který údajně prochází manželskou krizí, vyrazil na společnou večeři.

O tom, že by ho Agáta přijela doprovodit i do Varů, si ale můžeme nechat jen zdát. O Agátě mluvit nechtěl, jen prozradil, že se za ním do Varů určitě nepodívá. „Agáta je s dětmi na chatě, takže určitě nepřijede. Rozhodně ne tento rok,“ vyjádřil se k Agátě od propuknutí krize vůbec poprvé. 

VIDEO: Prachařová byla loni ve Varech přes zákaz Bartošky! Co jí ředitel řekl „ve dveřích“?

Video
Video se připravuje ...

Prachařová ve Varech přes zákaz Bartošky! Co jí ředitel řekl „ve dveřích“? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
219 fotografií