Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dcera oligarchy vjela autem do lidí, 6 jich zemřelo. Jela na červenou

Autor: Darina Jíchová, ČTK - 
19. října 2017
10:58

Dvacetiletá dědička obrovského jmění Aljona Zajcevová včera v Charkově svým luxusním Lexusem najela do lidí. Stalo se to, když naprosto ignorovala semafor a projela na červenou. Auto se na rušné charkovské ulici nejprve srazilo s dvěma jinými automobily, přerazilo sloup semaforů a převrátilo se. Odhozený vůz dopadl na chodník v místě přechodu, kde lidé čekali na zelenou.

Na ulici to vypadalo jako po masakru, po nehodě zůstalo šest mrtvých a mnoho zraněných, mezi mrtvými byla i patnáctiletá školačka. Do nemocnice byla převezena žena v pokročilém stupni těhotenství, její stav je kritický a čeká se na zprávy, zda nehodu přežije. 

Dědičku na místě zatknuli a hrozí jí 10 až 12 let vězení, mluvčí policie uvedl, že v krvi řidičky nenašli žádné stopy alkoholu ani jiných omamných látek. Jeden ze svědků situaci přirovnal k masakru, další k válečné zóně. Nezraněnou Zajcevovou museli před rozzuřeným davem bránit bodyguardi.  

Tisk zveřejnil jména tří obětí, byli jimi Elena Bečenková (†25), Jurij Neudačin (†24) a Oksana Nestěrenková (†36). Ukrajinští bloggeři se bojí, že díky vlivu svého otce, energetického magnáta Vasilije Zajceva, dědička unikne spravedlivému trestu. Datum soudního přelíčení se Zajtsevovou zatím není známé.

olomouc ( 19. října 2017 19:10 )

Komunizmus vznikol v Nemecku Lenin až potom

pupak ( 19. října 2017 16:41 )

Kdybys místo neustálého psaní nesmyslů raději šel dělat nějakou normální práci, možná by sis i ty vydělal nějaké peníze. I když, jako hloupý rudý nok bys nemohl očekávat žádné závratné částky. Výjimečně zde měl pravdu jeden z největších masových vrahů 20. století, V.I. Lenin, s citátem: "Učit se, učit se, učit se. Jenže ty ses ani toho neřídil, ty vepřová hlavo. Tak nezáviď, popadni lopatu a jdi něco dělat.

agfor ( 19. října 2017 15:52 )

4ervená byla vždycky brzdou pokroku a zde i dopravy.

Nezadat ( 19. října 2017 14:21 )

To je jasný,podle zákonů kureev z Kijevě tam ti chodci neměli co dělat a měli chodit kanálama čí po střeše.

oshona ( 19. října 2017 13:10 )

Proč mají všechny ku.vy hubu jak pr.el?

Zobrazit celou diskusi