Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Auto se čelně střetlo s autobusem: Mladý řidič Dušan (†19) zraněním podlehl

Autor: lm - 
18. dubna 2017
21:52

Teprve devatenáctiletý mladík zahynul při dopravní nehodě na severu Slovenska. Dušan se v osobním autě střetl s autobusem. Z vraku auta ho museli vystříhat hasiči. Zraněním bohužel na místě podlehl.

Podle informací TV JOJ mladík brzy ráno vyrazil někoho odvézt do sousední obce. K neštěstí došlo na cestě zpět. Dušan (†19) se čelně střetl s protijedoucím autobusem.

Řidič autobusu se k nehodě nechtěl vyjadřovat. Podle zjištění televize se ale nehodě snažil do poslední chvíle zabránit. Když uviděl, že se proti němu vyřítilo osobní auto, strhl volant. Auto ale přesto skončilo pod koly autobusu. Z vraku museli mladíka vystříhat až hasiči. 

„Záchranáři zasahovali v ranních hodinách při dopravní nehodě u Spišské Staré Vsi. Srazilo se tam osobní auto s autobusem. Řidič auta navzdory téměř hodinové snaze záchranářů o oživení zraněním na místě podlehl. Cestující a posádka autobusu vyvázli bez zranění,“ informoval mluvčí skupiny Falck na Slovensku Vladimír Vanko. Policisté nyní zjišťují, co bylo příčinou nehody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání