Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladá rodina zahynula při srážce s náklaďákem: Jak teď budeme žít, pláče matka Martina (†32)

Autor: lm - 
4. října 2017
18:10

Během sekundy přišla o milovaného syna, budoucí nevěstu a malou vnučku. Zdrcená Ľudmila (51) nedokáže pochopit tragickou pondělní nehodu, při níž na místě zahynuli Martin (†32), Alena (†31) a jejich dcerka Viktorka (†1 měsíc).

Češka Alena B. (†31) se seznámila se Slovákem Martinem M. (†30) na Moravě, kam odjel za prací. Před měsícem se jim pak narodila dcerka Viktorka. Mladá rodinka jela na Slovensko malé zařídit rodný list, když došlo ke strašlivé nehodě. 

V pondělí kolem jedné hodiny ráno, asi tři kilometry před Ružomberkem, jejich auto z dosud neznámých příčin vjelo do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím kamionem. Martin, Alena i Viktorka byli na místě mrtví. Spekuluje se o tom, že Martin za volantem upadl do mikrospánku. Více ale ukáže až policejní vyšetřování.

Rodina obětí je tragickou nehodou naprosto zdrcená. „Byl to zlatý a dobrý chlapec. Vážil si mě, ctil mě a pomáhal mi. Měl hodně kamarádů, nekradl, nepil, nedrogoval. Od rána do večera jen dělal,“ popsala Martinova maminka Ľudmila Novém Času. „Jsme v šoku celá rodina. Nevím, jak to bude dál. Jak budeme dál žít?“

Ľudmila nedávno navštívila rodinu v Česku, aby se podívala na svou malou vnučku. Teď vzpomíná na krásné chvíle, které s ní zažila, a pláče. „Martin byl tak šťastný, že si to ani neumíte představit. Stále si s miminkem hrál, aby si Alenka odpočinula. Zbožňoval dcerku jako princeznu,“ řekla se slzami v očích.

„Plánovali se vzít a žít spolu. Budoucí nevěsta byla velmi dobré a milé děvče. Seznámili se, když dělal v Čechách,“ zavzpomínala. „Je to strašné. Ať se stalo, co bylo. To už nikdo nikdy nevrátí, aby se vrátili domů zdraví a živí...“

hejpockej ( 5. října 2017 04:57 )

Mamince preji uprimnou soustrast. Zivot je nespravedlivy, ale ona se musi naucit zit dal. A zit i za ty, ktery o zivot prisli, tedy zit tak jak by to delalo radost Martinovi a jeho pritelkyni. Oni by urcite nechteli aby jen tak zivorila. Mel Martin rad psy? Nebo se venoval necemu jinemu? Co pro nej bylo dulezite? Maminka by to mela za nej prevzit a pokracovat. Je spousta nadaci pro male deti, muze jim na pocest vnucky pomahat. Nebo psy a jine zvirata v utulku, dam jim sanci za Martina. Dobre skutky vyrovnaji negace v pristim zivote pro vsechny zucastnene.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání