Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Srna způsobila tragickou nehodu: Jana (†57) byla na místě mrtvá, dcera (32) bojuje o život

Autor: lm - 
18. září 2017
15:51

Srážka se srnou skončila tragédií. Řidič po nehodě sjel s vozem mimo vozovku a narazil do stromu. Jeho manželka (†57) byla na místě mrtvá, jejich dcera Daniela (32) skončila s těžkým zraněním v nemocnici.

K tragické nehodě došlo v pondělí krátce před šestou ranní na silnici mezi slovenskými obcemi Chtelnica a Dechtice. Za volantem VW Tiguan seděl 67letý Pavol, který vezl svou 57letou manželku Janu a 32letou dceru Danielu. „Na rovném úseku silnice pravděpodobně srazil nebo přejel sraženou srnu, vzápětí se dostal do protisměru, kde narazil do stromu,“ informovala slovenská policie na svém Facebooku.

„Při nehodě došlo k vážnému zranění dvou spolujezdkyň. 57letá žena na místě zraněním podlehla a 32letou ženu převezli záchranáři s těžkými zraněními do trnavské nemocnice. Řidič se zranil pravděpodobně lehce,“ uvedla policie dále s tím, že u řidiče nebyl zjištěn alkohol.

Policie také apelovala na řidiče, aby byli v tomto ročním období opatrní. V první řadě by měli snížit rychlost v místech, kde dopravní značka upozorňuje na možný výskyt zvěře. Pozor je třeba dávat zvláště v ranních a večerních hodinách, kdy je zvěř nejaktivnější. Pokud přes cestu přeběhne jedno zvíře, je možné, že za ním poběží i zbytek stáda. Rovněž by řidiči neměli používat dálková světla na vyplašení, zvěř totiž místo útěku zůstane na vozovce stát.

Video: Mirek (15) sedl za volant a zabil kamarádku (†17)

vosavopruz ( 18. září 2017 18:03 )

v Německu útočej imigranti,u nás lesní zvěř.

odlisny ( 18. září 2017 17:12 )

hrozné, chudák srna. Lidi všechnu zvěř vybijou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání