Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mladá rodina s dětmi uhořela v autě: Zavinil nehodu Martin (†24)?

Autor: lm - 
18. září 2017
17:13

Celá mladá rodina zahynula při tragické dopravní nehodě, k níž došlo v neděli navečer na jihu Slovenska. V obci Šahy se auto čelně střetlo s autobusem. Policie už tuší, kdo udělal chybu.

Mladá rodina cestovala ve voze Seat Cordoba. Před šestou hodinou se jejich vůz čelně střetl s protijedoucím polským autobusem a začal hořet. Řidič autobusu byl v takovém šoku, že zastavil přibližně až po 500 metrech.

Na místě tragické nehody zahynuli manželé Martin (†24) a Zuzka (†27) a jejich dvě děti Martin (†2) a Milan (†4). Starší chlapec podle serveru Čas.sk zahynul v předvečer svých narozenin. „Je to hrozné. Nechce se nám ani věřit, že ten sympatický pár a jejich děti už nejsou mezi námi. Milan by právě dnes v pondělí měl své páté narozeniny. Chudáček, už se oslavy nedožil. Od září začal chodit do mateřské školy i mladší Martin, který by měl zanedlouho tři ročky. Otec Zuzany je vdovec, bydlel spolu s mladými. V jednom okamžiku přišel o dceru, jejího partnera a dva vnuky,“ řekl serveru jeden z obyvatel obce Plášťovce, kde rodina žila.

Vozidlo řídil Martin a podle policie nejspíš i nehodu zavinil, když z neznámých příčin náhle vyjel do protisměru. Alkohol u řidiče autobusu zjištěn nebyl, u Martina se ukáže až po nařízené pitvě.

V autobuse podle TV JOJ cestovali turisté. Nikdo z nich nebyl vážně zraněn. Na vozidlech vznikla při nehodě škoda asi 12 tisíc eur (313 tisíc Kč). Nehodou se zabývá policie.

Video: Sanitka s pacientem bourala. Srazila se s autobusem.

Video  Sanitka s pacientem bourala. Srazila se s autobusem.  - David Malík
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání