Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslední telefonát dcery (†24) z topícího se auta: Miluju tě mami, vzkázala a zemřela

Dívka volala matce z potápějícího se auta.
Dívka volala matce z potápějícího se auta.  (Autor: koláž blesk.cz)
Autor: aba - 
18. září 2017
06:10

Nejhorší telefonát, jaký matka může zažít, má za sebou Patricia Linares z americké Kalifornie. Její dcera ji volala z potápějícího se auta, odkud už nebylo úniku.

Čtyřiadvacetiletá Xanthel Linares překonala rakovinu i následnou transplantaci jater. Nakonec byla mladé krásce osudná děsivá autonehoda, která se stala v Kalifornii v noci z pátka na sobotu.

Ze zatím neznámých důvodů tu mladá žena s autem prolétla skrz zátarasy a přistála na vodní hladině viaduktu. Auto se začalo rychle potápět a Xanthel zavolala své mamince. Byl to poslední hovor v jejím životě.

„Mami, jsem v autě, spadla sem do vody, volala vyděšená dcera. Podle Patricie dívka zoufale křičela a ještě než hladina vystoupala příliš vysoko, stihla říct své mamince poslední slova. „Miluju tě, mami. Pak už bylo v telefonu ticho.

Tělo čtyřiadvacetileté ženy z auta vytáhli až potápěči, kteří byli k místu nehody přivoláni. Policie bude neštěstí dále vyšetřovat.

agfor ( 18. září 2017 15:37 )

Místo volání se měla naučit plavat.

zelvik22 ( 18. září 2017 07:25 )

Málo informací k posouzení situace - pokud jí jinak nic nebylo, mohla počkat na vyrovnání tlaku vody a vyplavat. Ovšem pokud byla zraněná nebo zaseknutá, je to tedy děsivá smrt. Chudák holka, ale spíš než volat mámě by asi bylo lepší volat 112.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání