Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zemřeli spolu, pohřbí je daleko od sebe! Šokující krok příbuzných Aleny a Martina: I s dcerkou zahynuli pod kamionem

Autor: dce - 
5. října 2017
05:13

Teprve před měsícem se Aleně (†31) s Martinem (†32) narodila dcerka Viktorka. Když ji ale jeli ukázat příbuzným na Slovensko, došlo k tragické nehodě a tříčlenná rodina zahynula. Jejich rodiče došli po pár dnech ke smutnému rozhodnutí - mladý pár i s dítětem po smrti rozdělí!

Češka Alena se s Martinem ze Slovenska seznámila na Moravě. Byla z toho láska na první pohled. Před měsícem se šťastnému páru navíc narodila dcerka Viktorka. V pondělí ji měli konečně ukázat Martinově rodině ve slovenském Trnkově. Tam už ale nedojeli.

Pár kilometrů před Ružomberokem jejich vůz přejel do protisměru a zde se srazil s kamionem. Nikdo zatím neví proč, objevují se ale dohady o mikrospánku řidiče Martina.

Alena s Martinem podle serveru Čas.sk snili o svatbě, nyní je ale všechno jinak. Miminko, malou Viktorku, jsem měl poprvé vidět teď. Měli plány vzít se,“ řekl Času Martinův mladší bratr Michal (18). Právě on se o nehodě dozvěděl jako první a musel smutnou zprávu předat mamince Ludmile.

Rodiny dvou mladých lidí nyní místo svatby řeší pohřeb. Podle všeho budou Alena s Martinem po smrti rozděleni! Každá z rodin chce mít své milované totiž u sebe.

Alenka bude pohřbena asi v Česku i s dcerkou. Měla jsem ji ráda jako svou další dceru. Rodiče ji budou chtít mít u sebe. Už jsem s nimi mluvila, jsou v šoku a neumí se z toho vzpamatovat. Já si syna pochovám tady,“ prohlásila Martinova maminka Ludmila (51).

jasnovidec01 ( 5. října 2017 14:03 )

carmin:smutné,rodiny jsou první obětí amerických okupací bestie z USA a a NATO povraždily 1,5 milionu lidí jen v Iráku . dalších 500 000 lidí jen v Sýrii arabským jarem kapitalistické bestie patří mimo zákon... Demente co lezeš na diskuse?????jsi zfetovanej nebo retardovanej...

Hanana ( 5. října 2017 13:00 )

Doufám, že váš názor nebudou číst pozůstalí. Nemáte v sobě žádný cit. Nejspíš se vás smrt blízké osoby ještě nedotkla. Až ano, budete vážit slova. Ne, že bych vám to přála. Ale pozor na karmu.

Hanana ( 5. října 2017 12:57 )

Také bych to tak udělala. Z krematoria stejně dostanou jen část popela z celkem asi tří kil. Tak požádat, aby to rozdělili. Jenomže na Slovensku se pohřbívá spíš do země. Jsou hodně věřící.

Hanana ( 5. října 2017 12:54 )

Dnes je divná doba. Dříve, když měla dívka dítě za svobodna, tak to byla ostuda . Dnes se nepíše manžel a manželka, ale přítel a přítelkyně. Nevím, co vede mladé k tomuto rozhodnutí. Jestli jsou to finance nebo snaha nevázat se. Svatba a následně pak rozvod něco stojí. Ale svatba může být jenom malá, komorní. Co se mě týká, nechala bych je pohřbít spolu. Je jedno jestli na Slovensku nebo na Moravě. Byli šťastní když žili, tak ať jsou spolu i po smrti. Jako rodina.

krtekaorel ( 5. října 2017 12:06 )

 Pohrbit urcite spolu!!! Martin, Alena a Viktorka byli rodina!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání