Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodina Daniela (†18), který zemřel při nehodě džípu: Překvapující vzkaz řidiči!

Autor: dce - 
7. dubna 2017
23:15

Nepochopitelná tragédie zasáhla celé Slovensko. Tři mladé životy vyhořely kvůli životní chybě opilého mladíka. Ján Drobňák (†18), Daniel Nehila (†17) a Lucie Machevková (†17) zemřeli po nehodě džípu, který řídil jejich spolužák Slavomír (18). Mladý řidič byl opilý. Rodina zesnulého Daniela poslala z pohřbu Slavomírovi překvapující vzkaz.

Na poslední cestu přišly ve slovenských Ražňanoch doprovodit teprve 17letého Daniela stovky lidí. Jeho život skončil náhle v noci na sobotu. On, jeho kamarád Honza a spolužačka Lucie se vraceli z narozeninové oslavy Honzova bratrance Slavomíra. Právě oslavenec řídil džíp s devíti mladými lidmi. A bohužel byl opilý…

Tři z nich nepřežili otřesnou nehodu, všichni ostatní byli zraněni. Pohřeb posledního z nich se odehrál ve středu. „Budeš nám chybět, kamaráde,“ oplakávali spolužáci smrt nadšeného sportovce Daniela.

Na pohřeb dorazili i Danielovi přátelé z okruhu folkloristů a další hudebníci, stejně tak i několik policistů, kteří vzdali úctu kolegovi – otci zesnulého Daniela.

„Vyřiďte jim, že i když Danielovi už život nic nevrátí, ať zůstanou klidní a že se na ně určitě zlobit nebudeme. Všichni nyní musíme držet spolu,“ vzkázali podle serveru Pluska.sk Danielovi rodiče Slavomírovi a jeho rodině.

Ten se pohřbu nezúčastnil. Po propuštění z nemocnice putoval rovnou k soudu, který ho ovšem do vazby neposlal, proti čemuž se odvolal státní zástupce – o vazbě tedy bude rozhodovat krajský soud. Mladík byl i podle svého obhájce ve velmi špatném psychickém stavu.

„Můj klient u soudu nevypovídal, ke skutku se nevyjadřoval. Celé ho to mrzí, je to velká tragédie pro všechny pozůstalé, poškozené, ale i pro mého klienta a jeho rodinu,“ uvedl obhájce. Za usmrcení z nedbalosti mladíkovi hrozí až deset let vězení.

alIahakbar ( 9. dubna 2017 12:36 )

Xindl vožralej, utratit.

dabelskysofer ( 8. dubna 2017 01:38 )

 No je otázkou kdo je větší debil jestli opilý řidič nebo ti co snim dobrovolně usedli do auta Osobně mám jasno - za blbost se platí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání