Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Děsivá nehoda: Saša (†31) si koupil nové auto, první cestu s ním ale nepřežil

Autor: aba - 
23. února 2017
19:39

Obrovská tragédie se stala minulý pátek v Maďarsku. Slovák Alexandr (†31) a jeho švagr Milan (38) z Kráľovského Chlmce si jeli do Košic výhodně koupit nové auto. Cestu zpátky přes Maďarsko ale nezvládli a Alex, otec tří dětí, za volantem zemřel.

První jízda v novém voze se mu stala osudnou. Jen pár kilometrů za slovenskými hranicemi, na území Maďarska, přes které si dva Slováci krátili cestu zpátky domů, došlo k děsivé nehodě. Tu ještě stále prošetřuje policie, ale podle maďarské televize mohla být na vině vysoká rychlost.

Podle informací se auto řítilo rychlostí minimálně 170 km/hod a v pravotočivé zatáčce řidič ztratil kontrolu nad autem a vylétl mimo vozovku. Auto narazilo do stromu u silnice, který dokonce zlomilo. Alexandr byl za volantem na místě mrtvý, jeho spolujezdec Milan, který má doma také tři děti, teď bojuje o život v nemocnici.

Alexova žena se zhroutila, Milanův bratr Anton (36) popisuje stav svého bratra jako velice vážný. „Je v bezvědomí. Má vícero zlomenin a oteklý mozek.  Co nejdřív by mělo dojít k převozu do nemocnice v Košicích,“ řekl pro deník Cas.sk. Vyšetřování příčin stále probíhá a svoji úlohu by mohl hrát i stav brzd na nově zakoupeném autě. O tom ale maďarská policie zatím neuveřejnila žádné informace.

boxer ( 23. února 2017 20:51 )

Cikáni jdou do nebe ... a všichni ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání