Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policisté Michal (†34) a Karol (†39) zemřeli při děsivé autohavárii. Zraněny byly dvě malé děti

Autor: lm - 
3. srpna 2017
20:34

Na jihu Slovensku se srazila dodávka s dvěma osobními auty. Při tragické dopravní nehodě zahynuli dva policisté, Karol Sládiček (†39) a Michal Šulka (†34). Dalších 7 lidí se zranilo. Mezi nimi jsou i dvě děti. Jedno z nich je ve vážném stavu.

Nehoda se stala dnes krátce před polednem u obce Pribeta (okres Komárno). Podle informací TV JOJ se tu srazila dodávka s dvěma osobními auty. Jedno z nich bylo služební a seděli v něm dva železniční policisté. Oba bohužel na místě zahynuli. 

„Na místě nehody zasahují čtyři pozemní ambulance záchranné zdravotní služby a jeden záchranářský vrtulník. Dva muži utrpěli zranění, kterým bohužel podlehli na místě,“ řekl pro televizi JOJ mluvčí záchranářů Boris Chmel. Zranilo se celkem sedm lidí, z toho dvě děti. Desetiletá holčička při nehodě utrpěla těžká zranění a ve vážném stavu byla transportována do nemocnice v Bratislavě. Další dítě bylo zraněno lehce.

Podle informací TV Markíza se policisté vraceli ze Štúrova do Nových Zámků. Na komplikované křižovatce jim ale druhý osobní vůz nedal přednost, narazil do boku policejního auta a odhodil ho do protisměru pod kola náklaďáku. Fotografie policistů zvěřejnila sama slovenská policie. Odpočívejte v pokoji, napsala na svém Facebooku.

VIDEO: Auto ministerstva vnitra havarovalo cestou z pohřbu: Zahynula mladá úřednice

elve ( 4. srpna 2017 15:33 )

je to skoda... a kolko pokut mohli vybrat, kym by isli do vysluhoveho dochodku po 15 rokoch prace.

y1xcvbnm ( 3. srpna 2017 15:34 )

Dneska je den !! Tank na dálnici, policisté v Praze , tři auta v sobě a ještě i bratři na Slovensku takovou havárii.

abaron ( 3. srpna 2017 14:28 )

karma ja zdarma .... oni strieľajú, posmievajú sa provokačne za chrbtom a toto je výsledok rovnice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání