Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vánoční nákupy s báječnou slevou!

 (Autor: www.kuponplus.cz)
12. listopadu 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Jak nakupovat to, co máme rádi, za výhodnějších podmínek a co za překvapení pro své zákazníky slevový portál KuponPlus.cz chystá nyní exkluzivně pro čtenáře Blesku. Rozhovor s panem Westermannem z vedení slevového serveru KuponPlus.cz, který přinesl na trh nový systém v prodávání slev.

Korespondent: Jak jste přišel na nápad prodávat slevy jinak než dosavadní konkurence na trhu?

Westermann: Kde je zájem, tam je i možnost zlepšení. Naše hlavní myšlenka byla taková, že jsme zákazníkům chtěli poskytnout větší výběr a svobodu a především je neomezovat. A tak zcela přirozeně vyplynulo prodávat kupóny, se kterými můžete mít slevu bez omezení výběru! Není nic horšího, než si ráno zakoupit s nadšením slevu na dietní salát v restauraci, večer tam přijít a mít chuť na pořádný steak! S námi se rozhodnete až na místě a v rámci slevy si můžete dát i předkrm a dezert!

Foto:  www.kuponplus.cz

 

 

Korespondent: Proč si myslíte, že je u zákazníků Váš portál tak oblíbený?

Westermann: V KuponPlusu jsme odbornící především v  gastronomii, ale naši zákazníci oceňují i další nabídky z kategorií jako cestování, krása a zdraví, relax, adrenalinové zážitky, sportovní zážitky a zboží. Vždy zachováváme nejvyšší měřítko kvality našich nabídek – veškeré nabídky jsou vždy pojišteny naším portálem, tímto má každý náš zákazník vždy naprostou jistotu a garanci kvality. Drtivá většina zákazníků se na náš portál vrací, rádi zkouší nové podniky nebo kupují kupóny do těch, které si oblíbili, například 4. nejlepší restaurace v Praze INDIAN JEWEL.

Korespondent: Co dostanou vaši zákazníci k Vánocům?

Westermann: Na vánoční dobu a rozdávání dárku již jsme připraveni a máme spousty nových překvapení. Vánoční design a speciální vánoční sekci, kde můžete nakoupit dárky na Vánoce a Silvestr. K tomu připravujeme ohromnou vánoční soutež spolu s jedním z největších vyhledávačů slev o ceny jako je například iPhone 5, kterou by opravdu nikdo neměl propásnout. A pozor - i tento rok se můžete těšit na slevové kupóny ZDARMA!

 

Foto:  www.kuponplus.cz

 

 

Korespondent: Jaký je Váš názor na budoucnost slevového trhu?

Westermann: V tomto roce již mnoho slevových portálů ukončilo svou činnost a tento trend bude pokračovat. Lze to říci takto: Kvalitnější přežijí. Na trhu zůstane jen pár seriozních a velkých hráčů, díky čemuž získají hlavně zákazníci. Ceny po slevě budou ceny tlačeny dolů a to při zachování vysoké kvality služby či produktu. Získávat kvalitní partnery s vysokými slevami pro naše zákazníky nás baví, takže se na tuto situaci, kdy na trhu zůstanou pouze silní hráči, těšíme.

Korespondent: Jaký máte osobní plány do budoucna?

Westermann: Rád bych využil vánoční svátky, abych si odpočinul a prožil svátky se svou rodinou, kterou mám nejen v Čechách, ale i v Německu. Také se velmi těším na firemní akci s celým naším týmem, kterou jsme se rozhodli uskutečnit  v rámci spolupráce s naším dlouhodobým partnerem Paintball Prague a užít si adrenalinovou zábavu v centru Prahy, nedaleko naší kanceláře.  Poté zajdeme do naší oblíbené restaurace T.G.I. Friday's a večer ukončíme pořádnou párty v SILWER CAFE & BAR! Velice rád bych zároveň při této příležitosti popřál všem čtenářům krásné prožití vánočních svátků.