Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vysílali jsme: Spor o kojení na veřejnosti. Proč někomu vadí?

Video se připravuje ...
Autor: Klára Brunclíková - 
18. dubna 2019
14:45

Komu vadí kojení na veřejných místech? Proč vůbec rozdělilo českou veřejnost na dva nepřátelské tábory? K tématu dnes hovořila živě v pořadu Epicentrum Ivana Antalová z České ženské lobby.

karelka ( 26. dubna 2019 19:45 )

kojení na veřejnosti nejvíc vadí ženským a ***kám, chlapům určitě ne----

flora ( 18. dubna 2019 17:06 )

Kojící matky by si mohli zajít do mateřského centra nebo dětské herny . Je jich všude plno. Zvláště, když kojí každých 15 minut Ovšem tam se platí 150-250 kč vstupné a předpokládá se, že se tam matky s dětma zdrží,budou se jim mezi kojením věnovat a pohrají si s nima, herny jsou na to vybavené. O to evidentně kojící matky nestojí.

flora ( 18. dubna 2019 17:00 )

Moderátorka to hned v úvodu spletla a málem po pravdě řekla, že banka chtěla aby se kojička zahalila..., pak se ale vzpamatovala a řekla, že banka žádala aby kojička přestala kojit A ta paní odbornice má nějak posunuté myšlení. Obecně nikdo proti kojení nic nemá. To tvrdí jen ona a míchá hrušky s jablkama. Kojení a předvádění se na veřejných místech není přeci totéž. Matky které kojí, ale nevystavují se programově veřejnosti dle ní trpí frustrací. Reifka je proklientská, ovšem k vlastním klientům moc ne. Jen ke kojícím matkám, které tam ani účet nemají

blesk_z_cisteho_nebe ( 18. dubna 2019 15:27 )

Tak nejsme v Africe, kde chodí polonahý, mají děcka imrvére přisátý k prsu a serou do ďůlku v zemi a utírají se listem. Kojení s nezakrytýma prsama je pro mě to samý, jako chcaní na veřejnosti s odhaleným čur*kem.

vemenozmojistary ( 18. dubna 2019 15:23 )

Jděte do hajzlu s pomatenejma kojoholkama! Jsou to vše magorky v rozevlátejch batikovanejch hadrech, haranty vláčej přikurtovaný k sobě jak batohy. Nejsou schopný uvařit bez toho, aby hodily na FB tisíc stupidních dotazů, jak ukrojit chleba. Krávy.

Zobrazit celou diskusi