Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ivanka Trumpová se stáhla do ústraní a užívá si rodiny: Na pláži řádila v elegantních šatech

Autor: Darina Jíchová - 
4. ledna 2022
09:56

Ivanka Trumpová při poslední cestě na floridskou pláž vyrazila ve slušivých černých šatech, ve kterých působila zároveň velmi ležérně a na druhou stranu i nesmírně elegantně. Bývalá první dcera Spojených států a poradkyně Bílého domu od odchodu z Washingtonu dává přednost uvolněnějšímu stylu, než v jakém si ji lidé navykli vídat po boku jejího otce, exprezidenta Donalda Trumpa, uvedl list Daily Mail.

Trumpová nenaplnila očekávání mnohých republikánů a po odchodu z Washingtonu D. C. v lednu 2021 se nezapojila do politického života, místo toho udělala krok vzad a stáhla se z veřejnosti. Utichla i na sociálních sítích, kde sdílela pouze příspěvky k očkování proti covidu-19. Místo politiky jsou její dny naplněny smíchem a chvilkami s rodinou u moře.

Ivanka Trumpová působila v otcově administrativě jako jeho blízká poradkyně. Ivanka Trumpová působila v otcově administrativě jako jeho blízká poradkyně. | Reuters

Naposledy se Ivanka na pláži objevila celá v černém na Nový rok, s osmiletým synem Josephem Kushnerem dováděla s míčem v písku. Čtyřicetiletá Trumpová u radovánek vypadala víc než šik. Šaty doplnila náramkem, nechyběly ani stylové sluneční brýle a náhrdelník, ve vlasech měla šátek ladící jak se šaty, tak se zlatými doplňky. Při hře se synem neztrácela úsměv.

Vánoce i Silvestr u otce

Den předtím, tedy na Silvestra, byla na novoročních oslavách v sídle svého otce v Mar-a-Lago, kde exprezident pořádal opulentní oslavu. Vstupenka na gala vyšla až na 22 tisíc korun. Exprezident uvítal rok v černém smokingu, po jeho boku tentokrát nechyběla jeho třetí manželka Melania Trumpová. Také bývalá první dáma USA po odchodu z Bílého domu uvítala život mimo hledáčky fotografů.

Prezident USA Donald Trump s dcerou Ivankou. Prezident USA Donald Trump s dcerou Ivankou. | Instagram Ivanky Trumpové

Melania Trumpová na party zazářila v bělostné róbě, kromě Ivanky Trumpové s manželem Jaredem Kushnerem byl na oslavě také exprezidentův syn Eric s manželkou Larou a dětmi, dále pak exstarosta New Yorku Rudy Giuliani či kongresman Matt Gaetz s manželkou. Silvestrovský večírek proběhl i přesto, že Florida přes svátky hlásí vysoké přírůstky nakažených covidem-19, což má zřejmě na svědomí mutace omikron. Na Floridě stále platí to, že není třeba nosit roušky.

Trumpovi a Kushnerovi slavili v hlavním sále rezidence Mar-a-Lago, která pojme až 700 osob, hostům byly zpřístupněny i další menší sály. S otcem a jeho rodinou byla Trumpová i na Vánoce, v Mar-a-Lago se účastnila slavnostní večeře.

Video  „Pandemie nás konfrontuje se smrtí!" Psycholožka o nakřáplých vztazích i vánočních konfliktech  - Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi