Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ivanka s mužem a dětmi řádili na pláži v Miami. Manžel Trumpové ukázal „břišáky“

Autor: Darina Jíchová - 
22. prosince 2021
08:12

Život na Floridě si bývalá první dcera Spojených států a poradkyně Bílého domu Ivanka Trumpová skutečně užívá, v lednu to už bude rok, co do slunečního státu přesídlila. Čas s dětmi a manželem Jaredem Kushnerem tráví zejména u vody. Dovádět k moři vyrazili i nyní, pozornosti fotografů to neuniklo, uvedl list Daily Mail.

TrumpováKushnerem (oba 40) žijí momentálně v Miami, pozornost novinářů se většinou zaměřuje na Trumpovou, přestože její muž rovněž působil jako přední poradce exprezidenta Donalda Trumpa. Tentokrát však novináře upoutal právě Kushner a jeho vypracované břišní svaly. Jeho manželka seděla v šatech na pláži.

Ivanka Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem. Ivanka Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem. | Profimedia.cz

Manželé k vodě dorazili se syny Josephem (8) a Theodorem (5), desetiletá Arabella rodinu nedoprovázela. Není to poprvé, co Trumpovi nechali dceru doma. Trumpová dorazila v azurově modrých šatech za 2 tisíce od značky Reformation. I když se po přestěhování na Floridu také začala učit surfovat, tentokrát do vody nešla. Synové s otcem surfovali a házeli si míčem na americký fotbal.

Vánoce bez otce?

Fotografy zaujal Kushner v neonově zelených plavkách, otec tří dětí překvapil vysportovanou postavou. Oba manželé se v Miami věnují sportu, drží se povětšinou mimo veřejný život, ale sousedé je mohou zahlédnout při ranním běhu, na tenisu nebo na golfu. Novináři zachytili i romantickou fotku páru, manželé sdíleli polibek. Přestože se Trumpová nezapojila do plážových radovánek, své „kluky“ sledovala se širokým úsměvem.

Ivanka Trump vyrazila s manželem a dětmi na pláž Ivanka Trump vyrazila s manželem a dětmi na pláž | Profimedia.cz

Není jasné, jaké má Trumpová s rodinou plány na Vánoce, zda bude svátky slavit v sídle svého otce v Mar-a-Lago. Když v lednu 2021 oznámila stěhování na Floridu, kam zamířil i exprezident Trump, očekávalo se, že se rodina bude držet pospolu, jak tomu bylo během Trumpovy prezidentury. Trumpová s Kushnerem se však od něho distancovali. Zatím se ani nenaplnilo očekávání, že bývalá první dcera USA vstoupí do politiky.

Otázka Vánoc je v případě Trumpové komplikovanější, aby se mohla provdat za Kushnera, konvertovala k judaismu. Také jejich děti jsou vychovávány v židovské víře. Rodina tak na přelomu listopadu a prosince slavila Chanuku.

Video  Za Babišem v Bílém domě přivedli i Ivanku Trump: Lákal ji do Česka. A předal i Zemanovo pozvání  - Jaroslav Šimáček, Blesk Zprávy / Foto Úřad vlády ČR
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

johnny stopper ( 22. prosince 2021 09:53 )

Co by jako ukázal? Leda pro sociopatické úchyly jako jste vy v těch novinách. Normálně mu bylo vedro, si sundal triko ne?

Zobrazit celou diskusi